"Ciddi ilişki mutluluğu"

anlatacak arkadaşım yok size anlatayım.
arkadaşlar bir hanımefendi var çok tatlı. Sanırım bir aydır falan görüşüyoruz, şuan bayağı güzel sevmeye başladık birbirimizi cidden güzel davranıyor bana çok tatlı bulmaya başladım bu kızı. İyi şeyler fazla anlatılmaz ama ne bileyim mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Konuyu hortlatmak istedim, birbirimize fena halde aşık olduk. Normalde pek şiir seven bir insan değilimdir, Kıza şiirler yazıyorum, elini tuttuğumda içim o kadar büyük heyecan doluyor ki. Bu gün tekrar buluştuk ve saatlerce kalbim hiç yavaşlamadı onu cidden çok seviyorum...

Konuyu hortlatmak istedim, birbirimize fena halde aşık olduk. Normalde pek şiir seven bir insan değilimdir, Kıza şiirler yazıyorum, elini tuttuğumda içim o kadar büyük heyecan doluyor ki. Bu gün tekrar buluştuk ve saatlerce kalbim hiç yavaşlamadı onu cidden çok seviyorum...
Mutluluğunuz daim olsun diyelim o zaman, darısı bizzat benim başıma...

Bana daha nasip olmadı görünene göre olmucak da senin adına sevindim

• Üzgün
Reaksiyonlar: Foxt
anlatacak arkadaşım yok size anlatayım.
arkadaşlar bir hanımefendi var çok tatlı. Sanırım bir aydır falan görüşüyoruz, şuan bayağı güzel sevmeye başladık birbirimizi cidden güzel davranıyor bana çok tatlı bulmaya başladım bu kızı. İyi şeyler fazla anlatılmaz ama ne bileyim mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
İnşallah bu mutluluğunuz şiddetlere nedne olmaz iki taraf için de veya kırmalara .
Allah mutluluğunuzu arttırsın ve ayrıca öküz erkek olmayın lütfen en nefret ettiğim tiplerdir ve gereksizler benim gözümde ahlakınızı ve kibarlığınızı asla bozmayın.

• Muhteşem
Mutluluğun daim olsun.
Bende onun yanındayken aynı şekildim kalbim hızlı atar , mutlu , çocuk gibiydim ama olmadı benim ki.

• Üzgün
Mutluluğunuz daim olsun hocam

Nasıl atlattın peki
Kötü bi sorun çıktı karşımıza atlatamadan daha kötü şeye gitti benimki ah be abi. Ha şöyle dersen nasıl atlatırım yakın bir zamanda imkansız bence zaman geçmesi , birbirinize alıştıktan sonra geçer.

• Üzgün
Kötü bi sorun çıktı karşımıza atlatamadan daha kötü şeye gitti benimki ah be abi. Ha şöyle dersen nasıl atlatırım yakın bir zamanda imkansız bence zaman geçmesi , birbirinize alıştıktan sonra geçer.
Şuan yazdım ona
bekliyoruz prensesi ne diyecek acaba . Block yersem ben teselli edermisin?
Post automatically merged:

Şuan yazdım ona
ciddiyim bu arada. yanlış anlaşılmasın

Şuan yazdım ona
Post automatically merged:

ciddiyim bu arada. yanlış anlaşılmasın
Kanka beni kimse teselli etmedi haftalardır ve halen devam ediyor . Acılarla kendin yüzleşmen lazım

Geri