Oğuz Gómez Garica
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 173
Dolandırıcı siteŞöyle ucuz yollu küçük bir şey olabilir belki.![]()
Funko Figür POP Star Wars Mandalorian Kitap
Funko Figür POP Star Wars Mandalorian Kitap Tüm Kitap, Müzik ve DVD ürünlerini en uygun fiyatlara bulabileceğiniz, çok satan ve yeni çıkan kitaplara ulaşabileceğiniz tek adres.www.birxy.com
dikkat et kardeşŞöyle ucuz yollu küçük bir şey olabilir belki.![]()
Funko Figür POP Star Wars Mandalorian Kitap Tüm Kitap, Müzik ve DVD ürünlerini en uygun fiyatlara bulabileceğiniz, çok satan ve yeni çıkan kitaplara ulaşabileceğiniz tek adres.www.birxy.com
Ne bileyim dikkat etmedim pek. 5 TL'ye pek mümkün değil gibi bu figür siteye güvenilmez.dikkat et kardeş
site sağlammı
Bu site arabyı bile 5 ye satar her şey 10 veya 5 Bluetooth kulaklığın 5 TL olduğunu görmüştüm hem de marka JBLNe bileyim dikkat etmedim pek. 5 TL'ye pek mümkün değil gibi bu figür siteye güvenilmez.
O sitede ekran kartı bile 5 TL.Şöyle ucuz yollu küçük bir şey olabilir belki.![]()
Bu site arabyı bile 5 ye satar her şey 10 veya 5 Bluetooth kulaklığın 5 TL olduğunu görmüştüm hem de marka JBL![]()
Bluetooth kulaklığın ve ekran kartının 5 TL olabileceğini düşünen adam da kazıklansın bi zahmet hak eder.O sitede ekran kartı bile 5 TL.
Doğru, o adama müstahak.Bluetooth kulaklığın ve ekran kartının 5 TL olabileceğini düşünen adam da kazıklansın bi zahmet hak eder.