Çözüldü✓ Amazondan Anakart sipariş verdim yanlış gelmiş

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,677
Merhabalar amazondan indirime girdi diye b450m s2h v2 sipariş ettim
16.12.2021 de açmak yeni nasip oldu üniversitedeydim sömestr için geldim dedim bir açayım bari açtım anakartı b450m s2h göndermişler v2 yerine

İade ederimde şuan en ucuz b450m s2h v2 480 TL ben 550 olduğu zaman 436 TL ye inmişti öyle aldım amazonda ztn fiyatı yine yüksek
V2 ile normal S2H neredeyse aynı şey zaten boşver.

Değişim talep edemiyormuyum peki çünkü iade etmek saçmalık olur geri almak için üste para koymam gerekiyor

Ben de 1 yıl önce 465x sipariş vermiştim beyaz, siyah 220t yollamışlardı. Ertesi gün iade ettim

Merhabalar amazondan indirime girdi diye b450m s2h v2 sipariş ettim
16.12.2021 de açmak yeni nasip oldu üniversitedeydim sömestr için geldim dedim bir açayım bari açtım anakartı b450m s2h göndermişler v2 yerine
Bu konuyu Amazon ile görüştün mü?

iade et kanka. demin 7tllik prime aboneliğini iptal ettirdim. hesaba geri yatıracaklar.

once degisim talep edin. duruma gore iade yaparsiniz.
Değişim talebi bulamadım ama arıyıcam şimdi numaraları var sorcam ztn farkı olamayan kart şurda 2 3 hafta zamanım var hiç uğraşasım yok açıkçası kargo gidecek 3 güne desen 7 ile 10 gün para iade beklicem geri bir daha kart almak için üste eklicem saçmalık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konuyu Amazon ile görüştün mü?
Evet yazdım şimdi firmayı arıyıcam

Ben de 1 yıl önce 465x sipariş vermiştim beyaz, siyah 220t yollamışlardı. Ertesi gün iade ettim
Hocam sizin çok farklı o göz ardı edilemez

iade et kanka. demin 7tllik prime aboneliğini iptal ettirdim. hesaba geri yatıracaklar.
İade etsem alamıyıcam hocam boşa vaktim gidicek değişim talep edicem

Ben yine değişim sorucam firmaya olmadı gerek yok aynı şey ztn ramlerim 3000 mhz 3600 değil

Tamam tamam kriz çözüldü arayınca ortaya çıktı amazon hatası kaldırılmamış stokta olmadığı içinde düz yollamışlar aradım bizden ürün ararken arayın biz size fiyatta yardımcı oluruz alacağınız üründe dediler

Son düzenleme:
Değişim talebi bulamadım ama arıyıcam şimdi numaraları var sorcam ztn farkı olamayan kart şurda 2 3 hafta zamanım var hiç uğraşasım yok açıkçası kargo gidecek 3 güne desen 7 ile 10 gün para iade beklicem geri bir daha kart almak için üste eklicem saçmalık

Evet yazdım şimdi firmayı arıyıcam

Hocam sizin çok farklı o göz ardı edilemez

İade etsem alamıyıcam hocam boşa vaktim gidicek değişim talep edicem

Ben yine değişim sorucam firmaya olmadı gerek yok aynı şey ztn ramlerim 3000 mhz 3600 değil

Tamam tamam kriz çözüldü arayınca ortaya çıktı amazon hatası kaldırılmamış stokta olmadığı içinde düz yollamışlar aradım bizden ürün ararken arayın biz size fiyatta yardımcı oluruz alacağınız üründe dediler
Şu an düz s2h 389 TL v2 vermiyolarsa iade et al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri