beratcfc38
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 250
Küçük ve orta boyutlu eller için, makrosu olan bir oyuncu mouse almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Rampage smx-r13 donanım arşivinde de inceleme var zaten ben 3 senedir kullanıyorum harika mouse. Sadece biraz ağır ama ben ağır mouse seviyorum zatenKüçük ve orta boyutlu eller için, makrosu olan bir oyuncu mouse almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
iyi gibi gözüküyo incelemesine bakıcamCorsair M55 rgb pro
link atabilir misin çünkü 1 mağazada 688 tl yazıyoRampage smx-r13 donanım arşivinde de inceleme var zaten ben 3 senedir kullanıyorum harika mouse. Sadece biraz ağır ama ben ağır mouse seviyorum zaten
Temiz mouseiyi gibi gözüküyo incelemesine bakıcam
Ona bakma hocam onu bende görünce şok oldum vatandan bakabilirmisin ama link atiyimiyi gibi gözüküyo incelemesine bakıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
link atabilir misin çünkü 1 mağazada 688 TL yazıyo
Bana biri teknosa da razer den adam olmax demiştiRazer Viper mini.
orda da 300 tlOna bakma hocam onu bende görünce şok oldum vatandan bakabilirmisin ama link atiyim
Ona bakma hocam onu bende görünce şok oldum vatandan bakabilirmisin ama link atiyim
fazla küçük maalesefRazer Viper mini.
O kdr olduğunu bilmiyordum en son 200 su trendyolda stokta kalmamiş o da. Ama biraz arttirirsan öneririm kesinlikle çok güzel.orda da 300 TL![]()
keşke o kadar bütçem olsa da alsam çünkü bende ağır mouse daha çok seviyorumO kdr olduğunu bilmiyordum en son 200 su trendyolda stokta kalmamiş o da. Ama biraz arttirirsan öneririm kesinlikle çok güzel.