Anakart bios uptade gigabyte

ElyyaK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
372
Benim anakart f51 sürümünde 5600x kullanmam için f61 yapmam gerek nasıl güncellenir bios kafam karıştı flasbellekle güncelleme olmuyor mu ?

flashback varmı benım anakartta ?
Maalesef yok. Flashback özelliği olsaydı geçen gün kendi Bios'umu kurtarabilirdim. Olmadığı için garantiye göndermek zorunda kaldım.

flashback yok ıste yok baska cozumu yokmu bunun
Hocam çok özür dilerim 5600x olduğunu görmemişim. Flashback olmadığı için 1-2 ya da 3. nesil bir işlemci ile güncelleme yapmanız lazım. Genelde servise gönderip güncelleme yaptıranlar oluyor, bilgisayarcıya götürürseniz elinde işlemci varsa yapar.

Hocam çok özür dilerim 5600x olduğunu görmemişim. Flashback olmadığı için 1-2 ya da 3. nesil bir işlemci ile güncelleme yapmanız lazım. Genelde servise gönderip güncelleme yaptıranlar oluyor, bilgisayarcıya götürürseniz elinde işlemci varsa yapar.
bende 1. nesıl ıslemcı var sımdı atamazlarmı ? r5 1600

bende 1. nesıl ıslemcı var sımdı atamazlarmı ? r5 1600
1600 varsa işlemciyi takıp güncelleyip sonra 5600x'i geri takabilirsin. Kendiniz yapmaktan çekiniyorsanız iyi bir bilgisayarcıya götürüp yaptırabilirsiniz. Genelleme yapmak istemem ama bu tarz konularda nasıl çalıştıklarını bildiğim için mahalle bilgisayarcılarına güvenemiyorum.

1600 varsa işlemciyi takıp güncelleyip sonra 5600x'i geri takabilirsin. Kendiniz yapmaktan çekiniyorsanız iyi bir bilgisayarcıya götürüp yaptırabilirsiniz. Genelleme yapmak istemem ama bu tarz konularda nasıl çalıştıklarını bildiğim için mahalle bilgisayarcılarına güvenemiyorum.
işte nasıl yapcam ben onu soruyorum size işlemci ile güncelleme ve elektrık kesılmesınden korkuyorum artvın malum kucuk sehır hersey olabılır

Geri