Neler Yeni

YKS Eşit Ağırlık İlk 50 Bin Yapabilir Miyim ?

ahenk'

80+ Silver
Eşit Ağırlık okumama rağmen sözelim daha iyi. Edebiyat, sosyal yaparken çok keyif alıyorum ama matematiğe daha başlamadım bile sayılabilir. Senenin başından beri toplasan matematikten 80 soru bile çözmemişimdir :( Bir de müzik işlerim vesaire derken YKS'yi çok da ciddiye almamıştım. Şu an biraz pişmanlık yaşıyor gibiyim. Sizce EA'da ilk 50-100K yapabilir miyim ? Matematik ve TYT Fen dışındaki tüm derslerde iyiyim.

Son Türkiye geneli denemem:

TYT: 49
AYT: 40.25 ( 0 matematik )

Objektif yorum yaparsanız sevinirim.

şahin doğan

80+ Platinum
kendini boşuna ümitlendirme derim netlerin kötü özellikle tyt

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Hocam matematik olmadan işiniz zor. Sadece matematik olsa bile 50K'ya girebilirdiniz. Diğer dersleri herkes yapıyor. Mesele matematiği yapabilmek de zaten. Daha hala fazla geç değil. Matematiğe başlayın bence. İnanın kimse matematiği severek yapmıyor zaten.

ahenk'

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam matematik olmadan işiniz zor. Sadece matematik olsa bile 50K'ya girebilirdiniz. Diğer dersleri herkes yapıyor. Mesele matematiği yapabilmek de zaten. Daha hala fazla geç değil. Matematiğe başlayın bence. İnanın kimse matematiği severek yapmıyor zaten.
Hocam gözümü korkutuyor. Böyle diye diye senenin başından beri başlayamadım matematiğe. Logaritma, diziler vesaire yapabiliyorum ama test kitabını açsam soru çözemem mesela.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Hocam gözümü korkutuyor. Böyle diye diye senenin başından beri başlayamadım matematiğe. Logaritma, diziler vesaire yapabiliyorum ama test kitabını açsam soru çözemem mesela.
Hocam evet konular zor ancak herkese zor. Herkes aynı konulardan sınava girecek. Düzgünce çalışmadığınız için yapamıyor olabilirsiniz. Bir defter, bir kağıt alıp not alarak çalışsanız. Ardından da sor çözseniz yapabilirsiniz bence. Olay soruları çözmek de zaten.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Eşit Ağırlık okumama rağmen sözelim daha iyi. Edebiyat, sosyal yaparken çok keyif alıyorum ama matematiğe daha başlamadım bile sayılabilir. Senenin başından beri toplasan matematikten 80 soru bile çözmemişimdir :( Bir de müzik işlerim vesaire derken YKS'yi çok da ciddiye almamıştım. Şu an biraz pişmanlık yaşıyor gibiyim. Sizce EA'da ilk 50-100K yapabilir miyim ? Matematik ve TYT Fen dışındaki tüm derslerde iyiyim.

Matematikten en az 20 şer net yapabilecek seviyeye gelmeniz lazım. 3-5 soru yaparak diğer dersleri çok iyi yapsan bile zor.

Çok ufak bir çalışmayla 10 net yaparsın zaten her sınavda kolay 5-10 soru olur. 10u 20 yapmak İçin ise biraz daha fazla çalışma gerekecektir.

ahenk'

80+ Silver
kendini boşuna ümitlendirme derim netlerin kötü özellikle tyt
Ya taşra bir üniversiteye gitmek istemiyorum hocam öyle diyeyim. Büyükşehirde okusam yeter kafasındayım. Hatrısayılır bir bölüm olsa yeter diye düşünüyorum. TYT karınca kararınca kaç olsa kurtarır sizce ?

şahin doğan

80+ Platinum
Ya taşra bir üniversiteye gitmek istemiyorum hocam öyle diyeyim. Büyükşehirde okusam yeter kafasındayım. Hatrısayılır bir bölüm olsa yeter diye düşünüyorum. TYT karınca kararınca kaç olsa kurtarır sizce ?
80 net kurtarır

ahenk'

80+ Silver
Matematikten en az 20 şer net yapabilecek seviyeye gelmeniz lazım. 3-5 soru yaparak diğer dersleri çok iyi yapsan bile zor.
Birçok hocama danıştım. Türkçede 30 üstüne sabitledim sayılır netlerimi. Sosyal de 14-15 minimum. Ama hepsi matematik yapamadığımdan şikayetçi. Açık konuşmak gerekirse matematiğe hiç oturup çalışmadım şimdiye kadar. Temelim de zayıf. İlk dönem matematik adına yaptığım tek şey derslerde açıp temel kitabı çözüyordum. İşe yaradı mı hayır. Sorunumun özü aslında matematiği nasıl çalışacağımı bilmiyor olmam

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Hocam EA'dan ilk 20.000 girmediğiniz sürece gelecekte diplomalı işci gibi bir şey olursunuz.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX

biraz zor gibi hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Fırat Cakar

Bu netle 200k civarı yaparsın ama iyi tarafı şu eksiğin matematik yani matematiğe bir yerden başlarsan hızlı net artışı yaşarsın bide 1. Tyt türkce ve sosyal netin kaç 2. Süre bakımından tyt türkçe ile sosyal kaç dknı alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,536
Üyeler
171,054
Son üye
Kishou
Top Bottom