İşlemci fanı da dönmüyor sistemin hiçbir şeyi tepki vermiyor
Power Socketinin girişini kontrol edermisin. Anakart'a monte edilen kısmı. Belki yanlış yere takmış olabilirsin.
İşlemci fanı da dönmüyor sistemin hiçbir şeyi tepki vermiyor
Evet psudan çıkan güç kablolarını taktım anakartaAnakart bağlantılarını yaptın mı? 24 PİN kablosu ve CPU güç girişi.
Kontrol ettim bir sıkıntı yok ama kasamda reset tuşu olmadığı için dolayısıyla reset sw de yok güç kablolarında bu bir şeyi etkiler miPower Socketinin girişini kontrol edermisin. Anakart'a monte edilen kısmı. Belki yanlış yere takmış olabilirsin.
CPU fanının kendi yeri var CPU fan diye o oraya taklıyken power butonuna bastıysan çalışması lazım. Ayrıca foto atarsan o bağlantıları görüp daha iyi yardım edebiliriz.Evet psudan çıkan güç kablolarını taktım anakarta
Hayır herhangi bir fonksiyon olmuyorKısa devre olabilir. Fanlar tuşa basdığın anda çok az bi kıprıyor mu?
Kontrol ettim bir sıkıntı yok ama kasamda reset tuşu olmadığı için dolayısıyla reset sw de yok güç kablolarında bu bir şeyi etkiler mi
Anakarta güç geliyor mu? Anakart üzerindeki power butonunun kablosunun bağlandığı yere tornavida dokundurarak açın.Hayır herhangi bir fonksiyon olmuyor
MSI H310M Pro-vdAnakaartın tam modelini bana yazarmısın. ben sana neyi nereye takman gerektiğine dahil resimli olarak yapıp yükleyeceğim.
MSI H310M Pro-vd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resim gönderemiyorum 3mb den büyük olamaz diyor
Alıntıyı görüntüle
3 mb nin altına düşürmek için pikseli düşürmek zorunda kaldım umarım anlaşılıyordur bir de benim ilk kasa montajım o yüzden burada da sıkıntı olabilir emin değilim
İsmini bilmiyorum çift taraflı bir şey gibi onu herhangi bir şeye takmamız gerekiyor muher şey doğru gözüküyor. Şu ortada duran şey. Fan'ın Molex bağlantısı sanırım.