Windows 11 e geçmeli miyim?

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar sizce Windows 11 e geçmeli miyim? Oyun performansı nasıl? Stabilmidir?

Arkadaşlar sizce Windows 11 e geçmeli miyim? Oyun performansı nasıl? Stabilmidir?
6 aydır windows 11 kullanıcısı deneyimi olan biri olarak söylüyorum ben windows 11 ik çıktığında geçtim betada değil kusursuz performans artışı var ama öyle o kadar değil 10 fps felan var özellikleri gerçekten güzel stabil görül rahatlığıyla geçebilrsiiz ben bayıldım geçmelisiniz

6 aydır windows 11 kullanıcısı deneyimi olan biri olarak söylüyorum ben windows 11 ik çıktığında geçtim betada değil kusursuz performans artışı var ama öyle o kadar değil 10 fps felan var özellikleri gerçekten güzel stabil görül rahatlığıyla geçebilrsiiz ben bayıldım geçmelisiniz
bir sorum olacaktı sana, diyelim windows 11 pro kurdum, windows etkinleştirmek için. internet key satın alacağım zaman. pro veya standart önemli mi ? onu çözemedim.

bir sorum olacaktı sana, diyelim windows 11 pro kurdum, windows etkinleştirmek için. internet key satın alacağım zaman. pro veya standart önemli mi ? onu çözemedim.
Bütçe ile alakalı önerim Pro fakat gereksiz bir sürü hizmet var normal ev kullanıcısına göre oyun için önerim home dir fakat pro almanda zarar yoktur tabi ki dediğim gibi alabiliyorsan pro fakat ben oyun oynarım keyfime bakarım dersen bitlocker(sürücü şifreleme) önemli değil dersen sen bilirsin.

2 aydır w11 kullanıyorum bir kere valorantta tpm 2.0 hatası yedim biosdan düzelttim başka onun dışında süper

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,102
Üyeler
194,138
Son üye
Enes_gdm
Geri