ALADDİN ÇAKICI
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,344
Obeyaz şey düşündüm şeymiIPS Glow olabilir. Işık sızmasına çok benzer. Köşelerde varsa IPS GLOW, rastgele her yerde varsa ışık sızması.
Alıntıyı görüntüle
Obeyaz şey düşündüm şeymiIPS Glow olabilir. Işık sızmasına çok benzer. Köşelerde varsa IPS GLOW, rastgele her yerde varsa ışık sızması.
Alıntıyı görüntüle
bilgisayarda oyuncu olduğum için mecbur bunu tecih ettim çok fazla yok ama kesinlikle garantisi bitmeden müsait olduğumda götüreceğimNormal dostum, ips paneller siyah ekranda tam siyah veremiyor. Hepsinde var. Bende de var
nawdhjnawdwahjdwahdhwaObeyaz şey düşündüm şeymi![]()
Ben bu eskisini bildiğim halde ips panel aldım. Diğer paneller le yanyana koyunca ips daha canlı duruyorbilgisayarda oyuncu olduğum için mecbur bunu tecih ettim çok fazla yok ama kesinlikle garantisi bitmeden müsait olduğumda götüreceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nawdhjnawdwahjdwahdhwa
Hocam hepsinin bir artısı eksisi varmış Mesela Va panelde ghosting varmış ama en iyisi IPS galbaBen bu eskisini bildiğim halde ips panel aldım. Diğer paneller le yanyana koyunca ips daha canlı duruyor
Ama normalş değilmi durum hocam baya gerginimBen bu eskisini bildiğim halde ips panel aldım. Diğer paneller le yanyana koyunca ips daha canlı duruyor
Hepsinde yok ghosting, normal olmasa diğer ekranlarda da görürsün o beyazı. Google görsellere ips bleed yaz anlarsınHocam hepsinin bir artısı eksisi varmış Mesela Va panelde ghosting varmış ama en iyisi IPS galba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama normalş değilmi durum hocam baya gerginim
oradan kontrol ettimHepsinde yok ghosting, normal olmasa diğer ekranlarda da görürsün o beyazı. Google görsellere ips bleed yaz anlarsın
Hepsinde yok ghosting, normal olmasa diğer ekranlarda da görürsün o beyazı. Google görsellere ips bleed yaz anlarsın
Hocam garanti diyince baya gerildimGarantiye yollayın muhtemelen değişim yaparlar. Kameradan mı bilmem ama fazla sıkıntı gibi.
? Evethocam bakarmısınız
Ortada kenar yok hocam normalmi durumKöşelerde mi hocam? Ekranın ortasında olmaz IPS Glow. Ortasında da varsa net sızmadır.
Hocam normal. Yahu kaç tane konuya etiketliyeceksiniz acaba beni daha? Azıcık yatıcam sonra gece büte çalışacağım.
hocam iki tane konuya etiket attım şu durumu çözelim bi sakinleşebilirsem etiketlemeyeceğim IPS panellerdemi oluyor bu durum sadece hocamHocam normal. Yahu kaç tane konuya etiketliyeceksiniz acaba beni daha? Azıcık yatıcam sonra gece büte çalışacağım.