Yardım Monitör Işık Sızması normalmi

bilgisayarda oyuncu olduğum için mecbur bunu tecih ettim çok fazla yok ama kesinlikle garantisi bitmeden müsait olduğumda götüreceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nawdhjnawdwahjdwahdhwa
Ben bu eskisini bildiğim halde ips panel aldım. Diğer paneller le yanyana koyunca ips daha canlı duruyor

Ben bu eskisini bildiğim halde ips panel aldım. Diğer paneller le yanyana koyunca ips daha canlı duruyor
Hocam hepsinin bir artısı eksisi varmış Mesela Va panelde ghosting varmış ama en iyisi IPS galba

Ama normalş değilmi durum hocam baya gerginim

Hocam hepsinin bir artısı eksisi varmış Mesela Va panelde ghosting varmış ama en iyisi IPS galba

Ama normalş değilmi durum hocam baya gerginim
Hepsinde yok ghosting, normal olmasa diğer ekranlarda da görürsün o beyazı. Google görsellere ips bleed yaz anlarsın

Hepsinde yok ghosting, normal olmasa diğer ekranlarda da görürsün o beyazı. Google görsellere ips bleed yaz anlarsın
oradan kontrol ettim

Garantiye yollayın muhtemelen değişim yaparlar. Kameradan mı bilmem ama fazla sıkıntı gibi.
Hocam garanti diyince baya gerildim

Hocam normal. Yahu kaç tane konuya etiketliyeceksiniz acaba beni daha? Azıcık yatıcam sonra gece büte çalışacağım.
hocam iki tane konuya etiket attım şu durumu çözelim bi sakinleşebilirsem etiketlemeyeceğim IPS panellerdemi oluyor bu durum sadece hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,420
Üyeler
186,891
Son üye
takezo
Geri