2022’de PlayStation 4 Alınır mı? (Fifa İçin)

vecco

80+
Reaksiyon skoru
29
Öncekikle merhaba şu zamanda Fifa ve gelecek diğer Fifa serileri için PlayStation 4 yada PlayStation 4 PRO almak mantıklı mı aldığım zaman Legacy Edition oynamak istemiyorum bilen varsa Fifa kaç yılına kadar tam sürüm ile PS4’te kalır ? Cevaplarsanız sevinirim Teşekkürker

Öncekikle merhaba şu zamanda Fifa ve gelecek diğer Fifa serileri için PlayStation 4 yada PlayStation 4 PRO almak mantıklı mı aldığım zaman Legacy Edition oynamak istemiyorum bilen varsa Fifa kaç yılına kadar tam sürüm ile PS4’te kalır ? Cevaplarsanız sevinirim Teşekkürker
kaç yılına kadar kalacağı firmaya bağlı fakat ben pc öneririm sadece ps5 de ve xbox sx next gen var diye biliyorum yani gerek yok

kaç yılına kadar kalacağı firmaya bağlı fakat ben pc öneririm sadece ps5 de ve xbox sx next gen var diye biliyorum yani gerek yok
A320 m pro ve apu sistem pc hayatta kaldırmaz zaten pahalı ps daha mantıklı geldi bana

A320 m pro ve apu sistem pc hayatta kaldırmaz zaten pahalı ps daha mantıklı geldi bana
alınır fakat 23 24 hadi belki 25 oynarsınız belli olmaz bu ben bunu söylim

Fifa için ise xbox series s al.

Series s daha iyi olabilir. Hem gamepass hem daha güncel. PSde de gp benzeri bir şey çıkacak dediler ama henüz çıktı mı Xbox taki gibi avantajlı olur mu ciksada bilemiyorum.

Series S alabiliyorsanız onu alın. PS4'te oynanan oyunun bilgisayar sürümden farkı yok.

Bana legacy edition gelmesin fifanın tüm özelliklerini kullanayım yeter
Dostum PS4'e PS5 çıktıktan sonra en kötü 4 sene daha çıkarmayı düşünüyoruz demiştiler. Yani Fifa oyunları 2024 ile PS4de son bulabilir en kötü. Bu yüzden size Series alın demiştim.
En az 2 seneliğine almayı düşünüyorsanız destek olacaktır garanti.

Geri