Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,111
Arkadaşlar , Konusunu Açmıştım , Keylogger Yemiştim. Şimdi DC Hesabımdan Tüm Herkese Böyle Mesaj Gitmiş , Şifre VS. Değiştirdim Ancak Ne Yapmalıyım ?
Format Attım Hocam , Lakin Format Atmadan Önce Mesajlar Atılmış , Hesabı Sildim , Yeni Hesap Açtım , Sıkıntı Olmaz Değil Mi ?Şifrelerini , başka bir cihazdan değiştir. Virüs taraması yap bir şey çıkmazsa format at.
olmaz hocam hesabı silmeseydiniz de olurdu şifre değiştikten sonraF
Format Attım Hocam , Lakin Format Atmadan Önce Mesajlar Atılmış , Hesabı Sildim , Yeni Hesap Açtım , Sıkıntı Olmaz Değil Mi ?
Garanti Olsun İstedim , Zaten Hesapta Pek Bir Şey Yoktu. Ama Diğer Hesaplarımdan Emin Değilim , Google , Steam , Valorant Hesaplarıma Herhangi Bir Şey Gelmemiş Ama güvenemiyorum, Onların Çalınıp çalınmadığını anlamanın yolu var mı ?olmaz hocam hesabı silmeseydiniz de olurdu şifre değiştikten sonra
Telefondan güvenmediğin hesapların şifrelerini değiştir. Sıkıntı çıkmaz.Garanti Olsun İstedim , Zaten Hesapta Pek Bir Şey Yoktu. Ama Diğer Hesaplarımdan Emin Değilim , Google , Steam , Valorant Hesaplarıma Herhangi Bir Şey Gelmemiş Ama güvenemiyorum, Onların Çalınıp çalınmadığını anlamanın yolu var mı ?
anlamanın yolu yok sen en iyisi herşeyin şifresini değiştir.Garanti Olsun İstedim , Zaten Hesapta Pek Bir Şey Yoktu. Ama Diğer Hesaplarımdan Emin Değilim , Google , Steam , Valorant Hesaplarıma Herhangi Bir Şey Gelmemiş Ama güvenemiyorum, Onların Çalınıp çalınmadığını anlamanın yolu var mı ?
anlamanın yolu yok sen en iyisi herşeyin şifresini değiştir.
Tamamdır Teşekkürler.Telefondan güvenmediğin hesapların şifrelerini değiştir. Sıkıntı çıkmaz.
böyle illet bir virüs yok bende yemiştimAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar , Konusunu Açmıştım , Keylogger Yemiştim. Şimdi DC Hesabımdan Tüm Herkese Böyle Mesaj Gitmiş , Şifre VS. Değiştirdim Ancak Ne Yapmalıyım ?
Discord Dışında Çalınan Hesabınız Var Mı ? Virüsün İsmi Nedir ?böyle illet bir virüs yok bende yemiştim
virüsün ismini bilmiyorum fakat telegram hesaplarım çalındı maillerim hepsini değiştim telegram değişemedimnasıl değişeceğim bilmiyorumDiscord Dışında Çalınan Hesabınız Var Mı ? Virüsün İsmi Nedir ?
Telegram Hesabım Yok Allahtan , Steam Vs. Sıkıntı Var Mı ?virüsün ismini bilmiyorum fakat telegram hesaplarım çalındı maillerim hepsini değiştim telegram değişemedimnasıl değişeceğim bilmiyorum