Discord Hesabım Çalındı

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,111
1644428091615.png

Arkadaşlar , Konusunu Açmıştım , Keylogger Yemiştim. Şimdi DC Hesabımdan Tüm Herkese Böyle Mesaj Gitmiş , Şifre VS. Değiştirdim Ancak Ne Yapmalıyım ?

F
Şifrelerini , başka bir cihazdan değiştir. Virüs taraması yap bir şey çıkmazsa format at.
Format Attım Hocam , Lakin Format Atmadan Önce Mesajlar Atılmış , Hesabı Sildim , Yeni Hesap Açtım , Sıkıntı Olmaz Değil Mi ?

olmaz hocam hesabı silmeseydiniz de olurdu şifre değiştikten sonra
Garanti Olsun İstedim , Zaten Hesapta Pek Bir Şey Yoktu. Ama Diğer Hesaplarımdan Emin Değilim , Google , Steam , Valorant Hesaplarıma Herhangi Bir Şey Gelmemiş Ama güvenemiyorum, Onların Çalınıp çalınmadığını anlamanın yolu var mı ?

Garanti Olsun İstedim , Zaten Hesapta Pek Bir Şey Yoktu. Ama Diğer Hesaplarımdan Emin Değilim , Google , Steam , Valorant Hesaplarıma Herhangi Bir Şey Gelmemiş Ama güvenemiyorum, Onların Çalınıp çalınmadığını anlamanın yolu var mı ?
Telefondan güvenmediğin hesapların şifrelerini değiştir. Sıkıntı çıkmaz.

anlamanın yolu yok sen en iyisi herşeyin şifresini değiştir.

Keylogger yediysen formatla geçer sanıyorum, discord için olan virüs öbür şeylerle ilgilenmez sadece discorddan virüs yediysen formata gerek yok ama o cihazda bir daha discorda girme

Discord Dışında Çalınan Hesabınız Var Mı ? Virüsün İsmi Nedir ?
virüsün ismini bilmiyorum fakat telegram hesaplarım çalındı maillerim hepsini değiştim telegram değişemedimnasıl değişeceğim bilmiyorum

virüsün ismini bilmiyorum fakat telegram hesaplarım çalındı maillerim hepsini değiştim telegram değişemedimnasıl değişeceğim bilmiyorum
Telegram Hesabım Yok Allahtan , Steam Vs. Sıkıntı Var Mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,030
Üyeler
197,807
Son üye
Canbyr
Geri