Max 150 tl mouse önerisi

AprnHaci

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,177
Maksimum 150 tl mouse önerebilir misiniz? (150 tl'yi aşmasın)

149 tl'ye benimde bi ara almayı düşündüğüm mouse tasarımı razer viper mini'nin izlediğim videolardada bu fiyata iyi bi mouse diyorlardı bence alabilirsin https://www.hepsiburada.com/rampage-smx-r88-x-space-7200-dpi-rgb-gaming-oyuncu-mouse-pm-HB00001BWAMJ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

180 TL ama değer
bende ya bunu ya da viper mini'yi almayı düşünüyorum sence hangisini alayım

149 TL'ye benimde bi ara almayı düşündüğüm mouse tasarımı razer viper mini'nin izlediğim videolardada bu fiyata iyi bi mouse diyorlardı bence alabilirsin https://www.hepsiburada.com/rampage-smx-r88-x-space-7200-dpi-rgb-gaming-oyuncu-mouse-pm-HB00001BWAMJ

bende ya bunu ya da viper mini'yi almayı düşünüyorum sence hangisini alayım
eğer 200 250 e çıkarsa
bunu al

Rampage smx r9 driverı yok ama kaliteli mouse zamanında 3 yıl kullandım.

eğer 200 250 e çıkarsa
bunu al
bu mouse'da klavyem logitech olduğu için almayı düşündüm ama izlediğim videoda bunun fiyatına göre bu sensörü haketmediği ve çift tıklama sonuçları olduğunu söylüyordu (uzun kullanımlar sonucu)

bu videoyu izleyebilirsin

bu mouse'da klavyem logitech olduğu için almayı düşündüm ama izlediğim videoda bunun fiyatına göre bu sensörü haketmediği ve çift tıklama sonuçları olduğunu söylüyordu (uzun kullanımlar sonucu)

bu videoyu izleyebilirsin
hmm sen bilirsin dostum tercihini yap umarım pişman olmazsın

Maksimum 150 TL mouse önerebilir misiniz? (150 TL'yi aşmasın)
reis rampage almada sadece bunu diyorum baska da bir sey demiyorum 2 gun sonra rgb si bozuluyor geri yolluyorlar bozuk haliyle teknik servis desen hüsran zaten mouse 2 ay dayandi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,790
Üyeler
195,160
Son üye
Zentrow
Geri