bende ya bunu ya da viper mini'yi almayı düşünüyorum sence hangisini alayım180 TL ama değer
![]()
Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
eğer 200 250 e çıkarsa149 TL'ye benimde bi ara almayı düşündüğüm mouse tasarımı razer viper mini'nin izlediğim videolardada bu fiyata iyi bi mouse diyorlardı bence alabilirsin https://www.hepsiburada.com/rampage-smx-r88-x-space-7200-dpi-rgb-gaming-oyuncu-mouse-pm-HB00001BWAMJ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende ya bunu ya da viper mini'yi almayı düşünüyorum sence hangisini alayım
bu mouse'da klavyem logitech olduğu için almayı düşündüm ama izlediğim videoda bunun fiyatına göre bu sensörü haketmediği ve çift tıklama sonuçları olduğunu söylüyordu (uzun kullanımlar sonucu)eğer 200 250 e çıkarsa
bunu al![]()
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen twww.mediamarkt.com.tr
hmm sen bilirsin dostum tercihini yap umarım pişman olmazsınbu mouse'da klavyem logitech olduğu için almayı düşündüm ama izlediğim videoda bunun fiyatına göre bu sensörü haketmediği ve çift tıklama sonuçları olduğunu söylüyordu (uzun kullanımlar sonucu)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu videoyu izleyebilirsin
reis rampage almada sadece bunu diyorum baska da bir sey demiyorum 2 gun sonra rgb si bozuluyor geri yolluyorlar bozuk haliyle teknik servis desen hüsran zaten mouse 2 ay dayandiMaksimum 150 TL mouse önerebilir misiniz? (150 TL'yi aşmasın)
rampage smx r85 öneririmMaksimum 150 TL mouse önerebilir misiniz? (150 TL'yi aşmasın)
50 TL daha biriktir git Deathader V2 mini al değer kesinlikle elin büyük değilse.Maksimum 150 TL mouse önerebilir misiniz? (150 TL'yi aşmasın)