Ja_Eto
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
neden w10 dan w7 yapma kararı aldınızkiArkadaşlar benim pc im eski w10 pro vardı bende w7 yapma kararı aldım fakat format attıktan sonra asla açılmadı ve sürekli hata verdi koyduğum resimlerdeki gibi falat nedenini asla bulamadım ayrıca beni biosada sokmuyor
pc özellikleriniz nasıldıW7 performansı daha güzeldi 10 a göre
İnternetten mb kucultme yap sonra atabilirsin.Fotoğraf var ama 4.5 mb den büyük ondan yukleyemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok iyi değildi Gt635m 2gb vram 6gbram 2300mhz i5 3230m 2.3 ghz 150 gb hdd
Konuyu düzenle yapip oraya atarmisin hocam herkes gorebilsin konun altta kalırsa konuyu yükselt yap. Bu arada benim fikrim yok hatanla alakalı.Bunu veriyor her başlattığımda windowsu secsemde yine bu ekrana atıyor
O sisteme Windows 10 Home kurup, basit ayarları yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde kullanabilirdiniz.Fotoğraf var ama 4.5 mb den büyük ondan yukleyemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok iyi değildi Gt635m 2gb vram 6gbram 2300mhz i5 3230m 2.3 ghz 150 gb hdd
Sistem özelliklerin ne hocam? Not: Gördüm gözümden kaçmış.Arkadaşlar benim pc im eski w10 pro vardı bende w7 yapma kararı aldım fakat format attıktan sonra asla açılmadı ve sürekli hata verdi koyduğum resimlerdeki gibi falat nedenini asla bulamadım ayrıca beni biosada sokmuyor
Ben daha çok oyun oynuyorum home mu promu diye düşündüm pro kurdum ama home u denemiştim internerde pronun oyunlar için daha iyi olduğu yazıyordu fakat home sürümü oyunlar için uygunsa yada fps sorunu olmazsa tekrar yükleyebilirimO sisteme Windows 10 Home kurup, basit ayarları yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde kullanabilirdiniz.
Dostum o bilgisayarda oyun oynayamazsın pek.Ben daha çok oyun oynuyorum home mu promu diye düşündüm pro kurdum ama home u denemiştim internerde pronun oyunlar için daha iyi olduğu yazıyordu fakat home sürümü oyunlar için uygunsa yada fps sorunu olmazsa tekrar yükleyebilirim