300 TL'ye Steelseries Rival 3 alınır mı?

Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar, 300 TL bu mouse için günümüz piyasasında değer mi yoksa daha ucuza bulunabilir mi?

Arkadaşlar, 300 TL bu mouse için günümüz piyasasında değer mi yoksa daha ucuza bulunabilir mi?
Yaw daha once de konu actin cevabini yazdim bu marka takintisi nedir o fiyata daha iyi mouselar varken gidipte sirf steelseries diye rival 3 ne yani

Yaw daha once de konu actin cevabini yazdim bu marka takintisi nedir o fiyata daha iyi mouselar varken gidipte sirf steelseries diye rival 3 ne yani
Kimse doğru düzgün cevap vermiyor ki kardeşim, fiyatı hakkında konuşan yok. Ayrıca bilinmedik marka alınca garantisi, kronik sorunu fazla oluyor.

Büyük mouse kullanıyorsanız alabilirsiniz, ama arkadaşın da dediği gibi o fiyat bandında daha iyi mouselar bulunabilir sensör olarak. Steelseries arayüzünü ve mouselarını bir türlü sevemedim, her markayı (yurtiçi, yurtdışı) kullandım fakat en az kullandığım marka steelseries olabilir. Razer viper mini gibi mouselara bakabilirsiniz elinizin boyutuna göre.

Kimse doğru düzgün cevap vermiyor ki kardeşim, fiyatı hakkında konuşan yok. Ayrıca bilinmedik marka alınca garantisi, kronik sorunu fazla oluyor.
Yaw bilinmedik marka ne yurt disinda populer o markalar sirf turkiyede bilinmiyo diye o marka kalitesiz olmuyor kalitesiz olsa atmayiz zaten dimi tekrar oneriyorum alip almamak sana kalmis

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elin buyukse veya ortaysa bunu al
Elin ortaysa ve fingertip tutuyorsan veya elin direk kucukse viper mini al

Alınır kardeşim mutlu oldun mu kaç kere dedim alınır diye alınır güzel mutluyum alınır iyidir alınır üzmez alınır.

O fiyata alabileceğin en iyi mouse Rival 3 olabilir. İçin rahat olsun.

Yaw bilinmedik marka ne yurt disinda populer o markalar sirf turkiyede bilinmiyo diye o marka kalitesiz olmuyor kalitesiz olsa atmayiz zaten dimi tekrar oneriyorum alip almamak sana kalmis

Alt tarafı bir tavsiye vereceksin, çok atarlısın.
Alınır kardeşim mutlu oldun mu kaç kere dedim alınır diye alınır güzel mutluyum alınır iyidir alınır üzmez alınır.
Beyler, sizde mi sıkıntı var bende mi anlamadım. Ben zaten Rival 3 almaya karar verdim. 300 TL Rival 3 piyasası için uygun mu onu soruyorum.

Beyler, sizde mi sıkıntı var bende mi anlamadım. Ben zaten Rival 3 almaya karar verdim. 300 TL Rival 3 piyasası için uygun mu onu soruyorum.
Cok atsrli degilim onceki konuya da yazdim marka takintisi yuzunden boyle buna tilt oluyorum o fiyata daha iyi mouse lar alabilecekken marka takintisi yuzunden rival 3 alinmaz

270e de bulunur. Ben 1.5 sene önce 250ye aldım. Zam yemiyor ürün . 250-300 arası

Deathader V2 Mini daha iyi değil mi viper mini'den?

Alınmaz
Fazla o mouse için.

Tamam kardeşim, sen almazsın olur biter.
Yaw madem aklinda kurmussun rival 3 alcam diye konu acma amacin ne ozaman alinmaz diyoruz

Deathader V2 Mini daha iyi değil mi viper mini'den?

Alınmaz
Fazla o mouse için.
Ikiside ayni mouse lar ama ufak tefek farklar var
Razer deathadder v2 mini daha cok sag el palm tutanlar icin uretilmis bi mouse
Viper mini fingertip tutanlar icin daha iyi bir secenek
Viper mini daha hafif bir mouse
Razer d2w mininin kablosu daha iyi
Sensorleri ayni ikisinin de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri