RTX 3060 Tİ 13,284.00₺

Şuana kadar iade ettiğim ürünlerin parası max 5 günde geldi. GARANTİ önemli bir unsur bence
Sıfır kart zaten bozuk çıkmıyor bir kart da kolay kolay bozulmuyor.Hadi farazi 2 yıl sonra bozulsa o zamanın kurundan sana iade yapmayacaklar, fatura da ne yazıyorsa o, garanti ne işe yarıyor burada?

e daha iyi değil mi niye 14k'ya 3060Ti alsın. Gidip sıfır 3070 alsın. Ne güzel tavsiye ediyoruz işte. Seni rahatsız eden ne?
Yok rahatsız olmadım sen fazla kompleksi Bi insana benziyorsun. Sadece ben o bütçeleri bir karta vereceksem şahsen garantili tr cihazı olmasını isterim. Çünkü benim için büyük Bi para. Kartı aldım bir hafta sonra fan durdu. Ne olacak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfır kart zaten bozuk çıkmıyor bir kart da kolay kolay bozulmuyor.Hadi farazi 2 yıl sonra bozulsa o zamanın kurundan sana iade yapmayacaklar, fatura da ne yazıyorsa o, garanti ne işe yarıyor burada?
Dostum ben İtopyadan sistem aldım. 1660ti li sistem. 8 gün sonra kart bozuldu. Olmaz olmaz bir gün olur dilin fena yanar

Yok rahatsız olmadım sen fazla kompleksi Bi insana benziyorsun. Sadece ben o bütçeleri bir karta vereceksem şahsen garantili tr cihazı olmasını isterim. Çünkü benim için büyük Bi para. Kartı aldım bir hafta sonra fan durdu. Ne olacak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum ben İtopyadan sistem aldım. 1660ti li sistem. 8 gün sonra kart bozuldu. Olmaz olmaz bir gün olur dilin fena yanar
İşte o riske giriliyor diyoruz bizde. Ek olarak kompleksli falan değilim.
Sen benim bunu önermem den rahatsız oluyorsun.
Ben seçenek sunuyorum.

Dediğin de haklısın aslında çoklu düşük bir ihtimal ama olur mu olur, bu yüzden ben sadece Amazon'dan alınıp satılan kartları almalarını tavsiye ediyorum. Yukarıda söylememiştim bunu zaten sarı sitedeki her kart hemen hemen Amazon'dan alınıp satılma ama söylediğin iyi oldu bende böylece uyarmış olayım. Amazon Avrupa'da 2 yıl garanti, Jp'de 1 ay garanti oluyor. Kartta bir ay boyunca bir şey çıkmadıysa %99 sağlamdır zaten. Bir de faturasız ürün almayın asla.

Geri