Kızgın Timsah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 572
Aradan o kadar sürede geçmemiş aslında. Gördüm ve cevap verdim.Hocam konuyu iyiki hortlatmışssınız konuyu güncelledim.
Aradan o kadar sürede geçmemiş aslında. Gördüm ve cevap verdim.Hocam konuyu iyiki hortlatmışssınız konuyu güncelledim.
çok doğru hocam bende 9.sınıfa gidiyorum okul başında hoca 250 tl ye 2 kitap aldırdı (70 sayfa bişey) almak zorunlu değildi sözde ben almamak için direndim 250 tl büyük para çünkü fakat hoca sözlüme düşük vercek gibi bi hali vardı mecbur aldım o yüzdenNeden okumuyorsun derler bir de. Okumam abi 1000₺'ye kitap mı olur. Bu ülke de yemin ediyorum boşa yaşıyoruz. Adam daha kitabını alamıyor. Okumayın abi yeminle okusan bile yine inşaatta amele olacaksın. 2 üniversite bitirmiş arkadaşım vardı adam ticari taksi de çalışıyordu okunmaz bu ülkede.
Gerçekten yazık yahu. O para kolay kazanılmıyor.çok doğru hocam bende 9.sınıfa gidiyorum okul başında hoca 250 TL ye 2 kitap aldırdı (70 sayfa bişey) almak zorunlu değildi sözde ben almamak için direndim 250 TL büyük para çünkü fakat hoca sözlüme düşük vercek gibi bi hali vardı mecbur aldım o yüzden