Alma hocam. Bence muhteşem tavsiye. Ben bu fiyatlarda DDR5 bellek önermiyorum. Madem bu kadar pahalı almayalım. 7000-8000 liraya 128gb DDR4 alırsın. Henüz neredeyse hiç performans artışı sunmayan DDR5' i almana gerek yok.Bütçede sıkıntı yok
Rgb olmasını istiyorum. Aklımda Trident Z5 var, başka neler önerirsiniz?
32 Gb olsun, 6000mhz üstü iyi gider.
Senelerdir bu tavsiyesi arıyordum çok sağol, bütün derdime derman oldunuz.Alma hocam. Bence muhteşem tavsiye.
Bende şaka yapmıyorum. Alınabilir DDR5 RAM yok. Anakartı ddr5 mi aldın?Şaka bir yana DDR5 almam zorunlu, ışıklı mışıqlı öneriniz var mı?
Ryzen 7000 ile bir sistem toplayacağım için DDR5 zorunlu. Almışken en güncel sistemi almak istiyorum, Z5 alınabilir bir model gibi.Bende şaka yapmıyorum. Alınabilir DDR5 RAM yok. Anakartı ddr5 mi aldın?
O zaman şuan almayın. Bekleyin. En olmadı DDR4 + 13. nesil yaparsınız zaten. Beklemek her türlü mantıklı RAM' i en sona bırakın.Ryzen 7000 ile bir sistem toplayacağım için DDR5 zorunlu. Almışken en güncel sistemi almak istiyorum, Z5 alınabilir bir model gibi.
acele etmeBütçede sıkıntı yok
Rgb olmasını istiyorum. Aklımda Trident Z5 var, başka neler önerirsiniz?
32 Gb olsun, 6000mhz üstü iyi gider.
6000mhz Ramin neyine Oc yapıyorsun.Trident Z5 overlock konusunda iyi mi ?
DDR5 çipleri hakkında çok bilgim yok ama CL36-34 6000MHz+ modelleri samsung kullanıyor. Çipin detayı hakkında zerre fikrim yok ama zaten Ryzen 7000 e daha aylar var. RAM' ler aceleye gelmemeli. O zaman kadar neler neler çıkar...Trident Z5 overlock konusunda iyi mi ?
DDR5 için 6000 az bence ileride artacak. DDR4 OC rekoru bile 7000 MHz zaten. Kararlı bir intel sistemde 5000 MHz' e yakın stabil oc yapılabilir DDR4 sistemler. Hemde CL20' nin altında. 30-40 değil.6000mhz Ramin neyine Oc yapıyorsun.
niye yapan biri çıkar bence6000mhz Ramin neyine Oc yapıyorsun.
İşlemci gelene kadar bekleme kararı alıyorum o zaman.DDR5 çipleri hakkında çok bilgim yok ama CL36-34 6000MHz+ modelleri samsung kullanıyor. Çipin detayı hakkında zerre fikrim yok ama zaten Ryzen 7000 e daha aylar var. RAM' ler aceleye gelmemeli. O zaman kadar neler neler çıkar...
zam gelmezse tabiİşlemci gelene kadar bekleme kararı alıyorum o zaman.
7-8K'ya almadım diye pişman olacakmış gibi hissediyorum.zam gelmezse tabi