Spread the world
80+
- Reaksiyon skoru
- 144
Ekran kartına temas vs. ettin mi?hocam ekran ka
ekran kartımda sorun yoktur değil mi ya onda sıkıntı varsa başım çok ağrıyacak çünkü
Ekran kartına temas vs. ettin mi?hocam ekran ka
ekran kartımda sorun yoktur değil mi ya onda sıkıntı varsa başım çok ağrıyacak çünkü
kanka geçenlerde bende yaşadım aynısını cidden baş ağrıtan bir sorun nasıl çözdüğümdende emin değilim amaarkadaşlar termal macundan önce pc gayet güzel çalışıyordu da-md1 sistemim
her şeyi güzelce söktüm macunu dikkatlice sürüp yaydım taşmadığından emin oldum ve her kabloyu düzgü bir şekilde taktım power tuşuna bastığımda her fan dönüyor ışıklar yanıyor ama görüntü gelmiyor klavye ve mouse da da ışık yok bios pilini söküp taktım ramin slotunu değiştirdim silgi ile sildim ekran kartını söküp taktım tüm kabloları yeniden söküp taktım hatta işlemciye yeniden macun sürüp denedim hiçbir sonuç alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim lütfen bilen birileri yazsın
temas ettim tabii ki çıkarttım taktım ama 50 kere çıkarıp takmışımdır yani bugüne kadarEkran kartına temas vs. ettin mi?
valla bende çıkardım taktım her şeyi ama olmadıkanka geçenlerde bende yaşadım aynısını cidden baş ağrıtan bir sorun nasıl çözdüğümdende emin değilim ama
kısacası anakart ve kasa bağlantıları anakart ve hdd/ssd bağlantıları ekran kartını ve işlemciyi baştan takıp çıkarmam sonucunda ekran geldi
Bilgisayarcıya göster mecbur :/temas ettim tabii ki çıkarttım taktım ama 50 kere çıkarıp takmışımdır yani bugüne kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla bende çıkardım taktım her şeyi ama olmadı
Ekran kartının farklı bir girişinden görüntü almayı deneyebilir misiniz ?Alıntıyı görüntüle
video çektim fakat ekleyemedim fotoğrafta gördüğünüz gibi çalışıyor fakat ekranda görüntü yok ayrıca klavye ve mouse ışıkları da yanmıyor
Fan ile alakalı değilHocam soğutma fanını tam oturtunuz mu ?
İşlemciye termal macunu nerede sürdünFan ile alakalı değil
Bilgisayarcıya göster mecburtemas ettim tabii ki çıkarttım taktım ama 50 kere çıkarıp takmışımdır yani bugüne kadar
valla bende çıkardım taktım her şeyi ama olmadı
SSD aniden mi arızalandı?Bence SSD olabilir
Böyle kronik arızalar olabiliyor tabi SSD ni n ne olduğunu ramlardami sorun sistemin ne olduğunuz bilmiyoruz tam olaraktan eksik bilgi fan ile alakası yokBilgisayarcıya göster mecbur
SSD aniden mi arızalandı?