Neler Yeni

Çözüldü✓ Termal macun değişim sonrası görüntü gelmemesi

Dark27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Muhammed Ali Üstün
arkadaşlar termal macundan önce pc gayet güzel çalışıyordu da-md1 sistemim
her şeyi güzelce söktüm macunu dikkatlice sürüp yaydım taşmadığından emin oldum ve her kabloyu düzgü bir şekilde taktım power tuşuna bastığımda her fan dönüyor ışıklar yanıyor ama görüntü gelmiyor klavye ve mouse da da ışık yok bios pilini söküp taktım ramin slotunu değiştirdim silgi ile sildim ekran kartını söküp taktım tüm kabloları yeniden söküp taktım hatta işlemciye yeniden macun sürüp denedim hiçbir sonuç alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim lütfen bilen birileri yazsın
kanka geçenlerde bende yaşadım aynısını cidden baş ağrıtan bir sorun nasıl çözdüğümdende emin değilim ama
kısacası anakart ve kasa bağlantıları anakart ve hdd/ssd bağlantıları ekran kartını ve işlemciyi baştan takıp çıkarmam sonucunda ekran geldi

chiccobl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Esad Çelik
Ekran kartına temas vs. ettin mi?
temas ettim tabii ki çıkarttım taktım ama 50 kere çıkarıp takmışımdır yani bugüne kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka geçenlerde bende yaşadım aynısını cidden baş ağrıtan bir sorun nasıl çözdüğümdende emin değilim ama
kısacası anakart ve kasa bağlantıları anakart ve hdd/ssd bağlantıları ekran kartını ve işlemciyi baştan takıp çıkarmam sonucunda ekran geldi
valla bende çıkardım taktım her şeyi ama olmadı

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Ekran kartımda sorun olmamasına rağmen bendede ekran kartını çıkarınca aynı sorun oluyor, bir türlü ramleri çıkartıp,bios pilini çıkartıp,statik elektiriğini alıp düzeltiyorum. Bilgisayarcıya götüreceksen güvenilir bir bilgisayarcıya götür,bu devirde belli olmaz.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Alıntıyı görüntüle

video çektim fakat ekleyemedim fotoğrafta gördüğünüz gibi çalışıyor fakat ekranda görüntü yok ayrıca klavye ve mouse ışıkları da yanmıyor
Ekran kartının farklı bir girişinden görüntü almayı deneyebilir misiniz ?

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
Ekran kartından olabilir. Veyahut bir temassızlık olabilir. garip bir durum arkadaşından ekran kartını iste bir takın görüntü alabilecek misiniz acaba.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yılmaz Yaşar

sucykq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Süleyman
Bilgisayarı ilk aldığımda parça parça almıştım. Kendim topladım herşeyini. Akşama kadar aynı şekilde fanlar çalışıyordu görüntü alamıyordum. 10 kere en az söküp taktım parçaları bir şekilde görüntü almıştım bende. İstersen komple dağıtıp tekrar topla

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Bilgisayarcıya göster mecbur :(

SSD aniden mi arızalandı?
Böyle kronik arızalar olabiliyor tabi SSD ni n ne olduğunu ramlardami sorun sistemin ne olduğunuz bilmiyoruz tam olaraktan eksik bilgi fan ile alakası yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,560
Üyeler
164,162
Son üye
yatakbazabaslik
Top Bottom