Neler Yeni

Çözüldü✓ Termal macun değişim sonrası görüntü gelmemesi

chiccobl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Esad Çelik
Genelde statik elektriği bosaltinca düzelmesi gereken bir sorundu. Sonucu yazarsan sevinirim. Merak ettim, bir parçada mi sıkıntı var.
Eş dosttan ödünç ekran kartı ile deneme şansınız var mı? Ekran kartı ihtimalini elemek için.
30 Saniye güç tuşuna basılı tutsan muhtemelen düzelirdi.
Ekran kartın' ı söküp Anakart görüntü çıkışından görüntü almayı denediniz mi ?, sol tarafda verdiğim çözüm önerisi olmadıysa sol üstteki işlemci besleme kablosunu söküp ekran kartını takmadan test edin.
arkadaşlar sonuç bugün geldi her şeyi sorunsuz yapmışım zaten sebebini bilmediğimiz bir şekilde corsair venegaence pro ramim bozulmuş yenisini taktık cayır cayır çalışıyor hala. bu arada güç tuşu ekran kartı o bu ne varsa her şeyi denemiştim ben zaten son çare getirdik sorunum çözüldü 500 tl lik olduk malesef ama yapıcak bir şey yok buna da şükür diyelim

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
arkadaşlar sonuç bugün geldi her şeyi sorunsuz yapmışım zaten sebebini bilmediğimiz bir şekilde corsair venegaence pro ramim bozulmuş yenisini taktık cayır cayır çalışıyor hala. bu arada güç tuşu ekran kartı o bu ne varsa her şeyi denemiştim ben zaten son çare getirdik sorunum çözüldü 500 TL lik olduk malesef ama yapıcak bir şey yok buna da şükür diyelim
ramler ömür boyu garantili değil mi?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
arkadaşlar sonuç bugün geldi her şeyi sorunsuz yapmışım zaten sebebini bilmediğimiz bir şekilde corsair venegaence pro ramim bozulmuş yenisini taktık cayır cayır çalışıyor hala. bu arada güç tuşu ekran kartı o bu ne varsa her şeyi denemiştim ben zaten son çare getirdik sorunum çözüldü 500 TL lik olduk malesef ama yapıcak bir şey yok buna da şükür diyelim
Hepsiburadada tek slot 8 GB 3200 MHz ram 399 TL idi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ramler ömür boyu garantili değil mi?
Değil

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Hepsiburadada tek slot 8 GB 3200 MHz ram 399 TL idi

Değil
Bazı ramlerde var da o yüzden söyledim. Birde aynı benzer durum bende olmuştu ben ramleri söküp çalıştırıp sonra ramleri ters slota takıp denedim o dönem çalıştı pc büyük ihtimal ramde de sıkıntı yoktur boşuna aldı

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Gecmiş olsun.Acizane tavsiyem Ram markası olarak Hyperx kingston secimin olsun.

chiccobl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Esad Çelik
Bazı ramlerde var da o yüzden söyledim. Birde aynı benzer durum bende olmuştu ben ramleri söküp çalıştırıp sonra ramleri ters slota takıp denedim o dönem çalıştı pc büyük ihtimal ramde de sıkıntı yoktur boşuna aldı
rami başka anarktlar üzerinde denemiş zaten para amçlı yapılan bir şey değildi yakından tanıdığım birisi kendisi malesef ram sorunlu çıktı

Gecmiş olsun.Acizane tavsiyem Ram markası olarak Hyperx kingston secimin olsun.
teşekkür ederim bu sistemi satıyorum apu sistem toplayacağım 5600g li onda kingston fury beast ramleri kullanmayı düşünüyorum

Top Bottom