Çözüldü✓ Termal macun değişim sonrası görüntü gelmemesi

Genelde statik elektriği bosaltinca düzelmesi gereken bir sorundu. Sonucu yazarsan sevinirim. Merak ettim, bir parçada mi sıkıntı var.
Eş dosttan ödünç ekran kartı ile deneme şansınız var mı? Ekran kartı ihtimalini elemek için.
30 Saniye güç tuşuna basılı tutsan muhtemelen düzelirdi.
Ekran kartın' ı söküp Anakart görüntü çıkışından görüntü almayı denediniz mi ?, sol tarafda verdiğim çözüm önerisi olmadıysa sol üstteki işlemci besleme kablosunu söküp ekran kartını takmadan test edin.
arkadaşlar sonuç bugün geldi her şeyi sorunsuz yapmışım zaten sebebini bilmediğimiz bir şekilde corsair venegaence pro ramim bozulmuş yenisini taktık cayır cayır çalışıyor hala. bu arada güç tuşu ekran kartı o bu ne varsa her şeyi denemiştim ben zaten son çare getirdik sorunum çözüldü 500 tl lik olduk malesef ama yapıcak bir şey yok buna da şükür diyelim

arkadaşlar sonuç bugün geldi her şeyi sorunsuz yapmışım zaten sebebini bilmediğimiz bir şekilde corsair venegaence pro ramim bozulmuş yenisini taktık cayır cayır çalışıyor hala. bu arada güç tuşu ekran kartı o bu ne varsa her şeyi denemiştim ben zaten son çare getirdik sorunum çözüldü 500 TL lik olduk malesef ama yapıcak bir şey yok buna da şükür diyelim
ramler ömür boyu garantili değil mi?

arkadaşlar sonuç bugün geldi her şeyi sorunsuz yapmışım zaten sebebini bilmediğimiz bir şekilde corsair venegaence pro ramim bozulmuş yenisini taktık cayır cayır çalışıyor hala. bu arada güç tuşu ekran kartı o bu ne varsa her şeyi denemiştim ben zaten son çare getirdik sorunum çözüldü 500 TL lik olduk malesef ama yapıcak bir şey yok buna da şükür diyelim
Hepsiburadada tek slot 8 GB 3200 MHz ram 399 TL idi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ramler ömür boyu garantili değil mi?
Değil

Hepsiburadada tek slot 8 GB 3200 MHz ram 399 TL idi

Değil
Bazı ramlerde var da o yüzden söyledim. Birde aynı benzer durum bende olmuştu ben ramleri söküp çalıştırıp sonra ramleri ters slota takıp denedim o dönem çalıştı pc büyük ihtimal ramde de sıkıntı yoktur boşuna aldı

Gecmiş olsun.Acizane tavsiyem Ram markası olarak Hyperx kingston secimin olsun.

Bazı ramlerde var da o yüzden söyledim. Birde aynı benzer durum bende olmuştu ben ramleri söküp çalıştırıp sonra ramleri ters slota takıp denedim o dönem çalıştı pc büyük ihtimal ramde de sıkıntı yoktur boşuna aldı
rami başka anarktlar üzerinde denemiş zaten para amçlı yapılan bir şey değildi yakından tanıdığım birisi kendisi malesef ram sorunlu çıktı

Gecmiş olsun.Acizane tavsiyem Ram markası olarak Hyperx kingston secimin olsun.
teşekkür ederim bu sistemi satıyorum apu sistem toplayacağım 5600g li onda kingston fury beast ramleri kullanmayı düşünüyorum

Geri