RX 460 OEM Mİ RX 460 MSI

F1nerF1rst

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,522
selamlar 750 ti ımı satmış bulunmaktayım yerine oem rx 460 ve msı 4 gb 460 buldum şimdi oem ile msı modelinin farkı nedir ikisinide 2 gb sayarsak yani oem kart düşük profil mi oluyor çünkü aralarında 500 tl civarı fark oluyor

OEM versiyon daha çok şirketlere verilen bilgisayarların içinden çıkan ekran kartları olduğu için 2gb olarak bulunur. Normal rx 460 ise 4gb'lik versiyonu bulunur.

OEM versiyon daha çok şirketlere verilen bilgisayarların içinden çıkan ekran kartları olduğu için 2gb olarak bulunur. Normal rx 460 ise 4gb'lik versiyonu bulunur.
hafıza değeri dışında ne farkları vardır hocam

Yo bende 2gb'lık versiyon var :D
hafıza değeri dışında ne farkları vardır hocam
Malzeme kalitesi ve biraz daha uzun ömürlü denilebilir hocam, soğutma blokları da daha iyi oluyor. Fiyat farkını biraz daha düşürebiliyorsanız MSİ model alın.

Malzeme kalitesi ve biraz daha uzun ömürlü denilebilir hocam, soğutma blokları da daha iyi oluyor. Fiyat farkını biraz daha düşürebiliyorsanız MSİ model alın.
bu indirdiğim hali kartımı 1150 ye sattım onu 1000tl ye alıcam üstüne biraz daha koyup 2.el corsair harpoon almayı planlıyorum

2gb modelide var ama çoğunlukla 4gb bulunuyor.

öbürünü alırsam 8 gb ram mouse üste 200 koyup kulaklıkta alabiliyorum oemde

öbürünü alırsam 8 gb ram mouse üste 200 koyup kulaklıkta alabiliyorum oemde
O zaman oem almanı tavsiye ederim. 8 ram daha koyman ve yeni mouse'a geçmen oyun kaliteni ve verimliliğini geliştirecektir.

bence oem al taş çatlasın 4-5 FPS civarı fark mı ne oluyordu çok mühim değil +8 ram ekleyeceğin için sistemin daha stabilde olur

Geri