Rx6600 mü rtx3050 mi almalı ?

Reaksiyon skoru
27
Rtx3050 almak mı mantıklı yoksa rx6600 mü fiyat farkı çok değil ama YouTube’dan izlediğim kadarıyla rx6600 daha Performanslı gibi siz ne diyorsunuz?

Rtx dlss farkı olmasa kesinlikle rx 6600. Ama işin içine rtx girince biraz değişiyor iş. Hele dlss girince baya bi işler karışıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yahu desenize nvdianın dlss'i varsa AMD bin fsr si var diye.

Rtx dlss farkı olmasa kesinlikle rx 6600. Ama işin içine rtx girince biraz değişiyor iş. Hele dlss girince baya bi işler karışıyor.

Yahu desenize nvdianın dlss'i varsa AMD bin fsr si var diye.
Dlss ile rtx 3050 yetişebiliyor mu rx 6600 e ben yetişemiyor diye biliyorum

Dostum kaliteyi düşüğe alınca RX 6600 de rtx 3060ti a yetişir hatta 720p yaparsak geçer bile. Öyle bir mantık mı var ?
Aynı kalitede Dlss açtığında yetişemiyor diye biliyorum ben

Muhteşem yorumlar üstad. Anakartı da kaliteli seçerse neden yetişemesin
Sorma Gidip GTX 1050 ti alıcam rtx 3060 ı geçerim belki

Muhteşem yorumlar üstad. Anakartı da kaliteli seçerse neden yetişemesin
Ya bi git işine. Seçerse seçsin sanane. O anakartın 200 300tl altına mosfet soğutucusu olmayan model alsa ne yazar. Ben adam akıllı bir modeli ona önerdim. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.

Aynı kalitede Dlss açtığında yetişemiyor diye biliyorum ben

Sorma Gidip GTX 1050 ti alıcam rtx 3060 ı geçerim belki
Yahu Allah aşkına dalga geçmek için yer arıyorsunuz. Dlss hani FPS yükseltmesi için nvdianın yaptığı bir teknoloji değil mi? Niye yetişmesim en düşükte olsa bile.

Ya bi git işine. Seçerse seçsin sanane. O anakartın 200 300tl altına mosfet soğutucusu olmayan model alsa ne yazar. Ben adam akıllı bir modeli ona önerdim. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.

Yahu Allah aşkına dalga geçmek için yer arıyorsunuz. Dlss hani FPS yükseltmesi için nvdianın yaptığı bir teknoloji değil mi? Niye yetişmesim en düşükte olsa bile.
Yaptığın yorumun geçerliliğinde yorum yaptım dostum. Ayar düşürüp kart karşılaştırması yapmak nedir ? DLLS açtığında oyun ayarlarını ellemeden açman gerekiyor. Kaldı ki Dlss zaten performans modunda olunca görüntüyü kirletiyor ayar düşürüp çamur gibi oyun oynamak mantık lı mı ?

Yaptığın yorumun geçerliliğinde yorum yaptım dostum. Ayar düşürüp kart karşılaştırması yapmak nedir ? DLLS açtığında oyun ayarlarını ellemeden açman gerekiyor. Kaldı ki Dlss zaten performans modunda olunca görüntüyü kirletiyor ayar düşürüp çamur gibi oyun oynamak mantık lı mı ?
O zaman benim dediğimi okuduysan dediğimi görürsün. Dlss ve rtx için alınmıyorsa rx 6600 alınmalı diye yazdığımı hatırlıyorum ama dur bi bakayım.
Burada ne yazmışım bir bak istersen rtx dlss olayı olmasa kesinlikle rx 6600 demişim. Rtx olduğu için belki alınabilir. Dlss ise bir miktar kadar arayı kapatır zaten. Görüntğ ne alemde olur bilemem ama sonuçta bir seviyeye kadar normale yakın görüntü verir.

Geri