Türknet'e geçilir mi?

Türknet 85 TL Ödüyorum

Ekler

• Screenshot_2020-06-03 HIZTESTI com tr ile İnternet bağlantını test et .webp
    Screenshot_2020-06-03 HIZTESTI com tr ile İnternet bağlantını test et .webp
    12.5 KB · Hit: 115
Tt ve süperonline
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi keşke bende de olsa tt de 12 mbps 86 lira ödüyorum tahahhüt bitsin ancak geçicem
Türknet ile 1 Ay uğraştıktan sonra anca alırsın o hızları.

4 senedir türkent kullanıyorum.Çevrem de ki herkesi de geçirdim türknete.Biz bir sorun yaşamadık.Sadece 1 haftadır corona yüzünden sanırım geceleri bi yavaşlama oluyor.

arkadaşlar baktım şimdi millenicom 29 mps destekliyor altyapım millenicom geçicem galiba az olsun iyi olsun şekli

Arkadaşlar türknet yapa altyapım var 50 mps destekliyor şuan 16 mps adsl ttnet kullanıyorum ttnet ten memmunum şuana kadar hiç sorun çıkmadı ttnet altyapımda 30 mps e kadar destekliyor sizce 90 TL verip 24 mps paket mi alim yoksa 75 TL verip 50 mps mi alim şimdi diceksiniz türknet alın diye ama çok şikayet var napmalıyım
Millenicoma gec

dün geçişim saglandı toplam 1 haftada ttden türknete geçişim sorunsuz oldu tt 24 üzeri vermezken türknet 35 megabit verior şuanlık tek sorun dns ayarları otamatikte internete baglanamıyorum sorunu nedir bilmiyorum.

Millenicom öneririm knk. Sözleşme bitsin ona geçeceğim bende. 1Mbps Download = 1TL
ttnet bana 10 mpbs veriyor 90 tl alıyor ya millenicom ya da türknet geçecegim türknet beni 75 mbps destekliyor sizce hangisi

Netspeede bak birde. Yüksek verirse oda iyidir tavsiye ederim. Birde bu sıralar sürekli gördüğüm gıbırnet var. Nasıldır bilmiyorum ama kullananlar memnun oradan da bir sorgula istersen.

Geri