Alperenc25
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
Tt ve süperonlineevet biliyorum ama risk iyidir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
millenicom kimin altyapısını kullanıyor
Çok iyi keşke bende de olsa tt de 12 mbps 86 lira ödüyorum tahahhüt bitsin ancak geçicemTürknet 85 TL Ödüyorum
Türknet ile 1 Ay uğraştıktan sonra anca alırsın o hızları.Tt ve süperonline
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok iyi keşke bende de olsa tt de 12 mbps 86 lira ödüyorum tahahhüt bitsin ancak geçicem
Knk türk telekom fiber deyim 12mbps 86 lira diyorum türkçeyle uğraşmasam 30 mbps veriyolar 75 lirayaTürknet ile 1 Ay uğraştıktan sonra anca alırsın o hızları.
Millenicom öneririm knk. Sözleşme bitsin ona geçeceğim bende. 1Mbps Download = 1TLKnk türk telekom fiber deyim 12mbps 86 lira diyorum türkçeyle uğraşmasam 30 mbps veriyolar 75 liraya
Hayırlı olsun. Benimki 75Mbps destekliyor.arkadaşlar baktım şimdi millenicom 29 mps destekliyor altyapım millenicom geçicem galiba az olsun iyi olsun şekli
Millenicoma gecArkadaşlar türknet yapa altyapım var 50 mps destekliyor şuan 16 mps adsl ttnet kullanıyorum ttnet ten memmunum şuana kadar hiç sorun çıkmadı ttnet altyapımda 30 mps e kadar destekliyor sizce 90 TL verip 24 mps paket mi alim yoksa 75 TL verip 50 mps mi alim şimdi diceksiniz türknet alın diye ama çok şikayet var napmalıyım
ttnet bana 10 mpbs veriyor 90 tl alıyor ya millenicom ya da türknet geçecegim türknet beni 75 mbps destekliyor sizce hangisiMillenicom öneririm knk. Sözleşme bitsin ona geçeceğim bende. 1Mbps Download = 1TL