Oyuncu Koltuğu Önerisi

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
10,282
Bütçe
3500
Hawk ve xDrive'nin oyuncu koltukları hoşuma gitmiyor. Asus Rog, Sharkoon ya da bildiğiniz farklı bir marka önerebilirsiniz. (Siyah olsun)

Bütçe 3-3.5 (fazla zorlamak istemiyorum)

Yok mu kimse, 50. yükseltişim :kizginpeepo:

yani hawk gaming chair kullanıyorum fab v4 olanı gayet memnunum sadece bir tarafında vidalamak için delik açılmamış ama dert etmedim. Ayrıca bence fiyatlara bakarsak aman aman oyuncu koltuğu almak mantıksız geliyor bana. Ama param var diyorsanız hawk a bakın derim

deri pişik yapar

gidin oturun uzanın cennet mahallesi açın hoşunuza gidiyosa alın tşk
Şuan buna bakıyorum
yani hawk gaming chair kullanıyorum fab v4 olanı gayet memnunum sadece bir tarafında vidalamak için delik açılmamış ama dert etmedim. Ayrıca bence fiyatlara bakarsak aman aman oyuncu koltuğu almak mantıksız geliyor bana. Ama param var diyorsanız hawk a bakın derim
Hawk'ın koltuk tasarımı pek hoşuma gitmiyor ya

XDrive koltuklarını görsel olarak beğenmesen de ben sana XDrive öneririm çünkü müşterileri ile ilgi ve iletişimleri çok iyi, müşteri memnuniyeti iyi. Koltuk gibi bir üründe sorun çıkarsa canın sıkılmaz.

XDrive koltuklarını görsel olarak beğenmesen de ben sana XDrive öneririm çünkü müşterileri ile ilgi ve iletişimleri çok iyi, müşteri memnuniyeti iyi. Koltuk gibi bir üründe sorun çıkarsa canın sıkılmaz.
evet kol kırık geldi konuştum yenisini gönderdiler

Hawk ve xDrive'nin oyuncu koltukları hoşuma gitmiyor. Asus Rog, Sharkoon ya da bildiğiniz farklı bir marka önerebilirsiniz. (Siyah olsun)

Bütçe 3-3.5 (fazla zorlamak istemiyorum)
Xdrive dışında bu bütçede kaliteli kullanılabilir başka hangi markaların modelleri var ki ?

Xdrive dışında bu bütçede kaliteli kullanılabilir başka hangi markaların modelleri var ki ?
3-3.5 olmasada 4.3'e baya beğendiğim Msi var.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Model öneriniz varsa alabilirim, teşekkürler

MSI MAG CH120 Oyuncu Koltuğu Siyah kral bütçeni aşıyor biliyorum ama hali hazırda bunu kullanıyorum​

ne deformasyonu var ne de herhangi bir eksiği sürekli koltuğun üstündeyim.Efsane bir koltuk.Çook acelen yoksa sebaat ederim diyorsan bekle biraz daha at kenara gerekirse bir kaç ay bekle indirimi kovala muhtemelen verdiğin fiyat aralığında azda yukarısı olsa fiyat olarak alabilirsin ve ardınada bakmazsın kafan rahat olur.Tavsiyem budur.

Şuan buna bakıyorum

Şuan buna bakıyorum

msı güzelde bütçe işi hocam

MSI MAG CH120 Oyuncu Koltuğu Siyah kral bütçeni aşıyor biliyorum ama hali hazırda bunu kullanıyorum​

ne deformasyonu var ne de herhangi bir eksiği sürekli koltuğun üstündeyim.Efsane bir koltuk.Çook acelen yoksa sebaat ederim diyorsan bekle biraz daha at kenara gerekirse bir kaç ay bekle indirimi kovala muhtemelen verdiğin fiyat aralığında azda yukarısı olsa fiyat olarak alabilirsin ve ardınada bakmazsın kafan rahat olur.Tavsiyem budur.
CH130X bakıyorum daha iyi değil mi?

o daha kalıp olarak minyo tipli.Bende ilk olarak ona bakmıştım.Uzun boylu ve kiloluysan bu koltuk işkence olur.Benim dediğim model en ideali;)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 3.500tl demişsin arada 1000 tl var indirime girse büyük oranda 1000tlden az olacak o aradasende birikim yaparsan ucu ucuna bir şekilde gider halledersin.Koltuk bu sonuçta fizik omurga boyun vs vs fizyolojik olarak etkileyen bir şey.2 ay önce 3500 TL'ye verdiğin örneklerden alıp sana 3 sene gideceğine ve sağlığına etki edeceğine 2 4 ay daha bekle 5 sene gitsin sağlığınıda koru.Şahsi fikrimdir.Acelem var dersen o ayrı bir şey diyemem.Sabır....En önemli unsur bence...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,974
Üyeler
198,670
Son üye
reznov_48

Geri