Şuan buna bakıyorumderi pişik yapar
gidin oturun uzanın cennet mahallesi açın hoşunuza gidiyosa alın tşk
Hawk'ın koltuk tasarımı pek hoşuma gitmiyor yayani hawk gaming chair kullanıyorum fab v4 olanı gayet memnunum sadece bir tarafında vidalamak için delik açılmamış ama dert etmedim. Ayrıca bence fiyatlara bakarsak aman aman oyuncu koltuğu almak mantıksız geliyor bana. Ama param var diyorsanız hawk a bakın derim
evet kol kırık geldi konuştum yenisini gönderdilerXDrive koltuklarını görsel olarak beğenmesen de ben sana XDrive öneririm çünkü müşterileri ile ilgi ve iletişimleri çok iyi, müşteri memnuniyeti iyi. Koltuk gibi bir üründe sorun çıkarsa canın sıkılmaz.
Xdrive dışında bu bütçede kaliteli kullanılabilir başka hangi markaların modelleri var ki ?Hawk ve xDrive'nin oyuncu koltukları hoşuma gitmiyor. Asus Rog, Sharkoon ya da bildiğiniz farklı bir marka önerebilirsiniz. (Siyah olsun)
Bütçe 3-3.5 (fazla zorlamak istemiyorum)
3-3.5 olmasada 4.3'e baya beğendiğim Msi var.Xdrive dışında bu bütçede kaliteli kullanılabilir başka hangi markaların modelleri var ki ?
Model öneriniz varsa alabilirim, teşekkürlerXDrive koltuklarını görsel olarak beğenmesen de ben sana XDrive öneririm çünkü müşterileri ile ilgi ve iletişimleri çok iyi, müşteri memnuniyeti iyi. Koltuk gibi bir üründe sorun çıkarsa canın sıkılmaz.
Şuan buna bakıyorum
![]()
MSI Mag CH130 X Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag CH130 X Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag CH130 X Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 19.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hawk'ın koltuk tasarımı pek hoşuma gitmiyor ya
msı güzelde bütçe işi hocamŞuan buna bakıyorum
![]()
MSI Mag CH130 X Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag CH130 X Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag CH130 X Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 19.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hawk'ın koltuk tasarımı pek hoşuma gitmiyor ya
CH130X bakıyorum daha iyi değil mi?MSI MAG CH120 Oyuncu Koltuğu Siyah kral bütçeni aşıyor biliyorum ama hali hazırda bunu kullanıyorum
ne deformasyonu var ne de herhangi bir eksiği sürekli koltuğun üstündeyim.Efsane bir koltuk.Çook acelen yoksa sebaat ederim diyorsan bekle biraz daha at kenara gerekirse bir kaç ay bekle indirimi kovala muhtemelen verdiğin fiyat aralığında azda yukarısı olsa fiyat olarak alabilirsin ve ardınada bakmazsın kafan rahat olur.Tavsiyem budur.
o daha kalıp olarak minyo tipli.Bende ilk olarak ona bakmıştım.Uzun boylu ve kiloluysan bu koltuk işkence olur.Benim dediğim model en idealiCH130X bakıyorum daha iyi değil mi?
Hocam 3.500tl demişsin arada 1000 tl var indirime girse büyük oranda 1000tlden az olacak o aradasende birikim yaparsan ucu ucuna bir şekilde gider halledersin.Koltuk bu sonuçta fizik omurga boyun vs vs fizyolojik olarak etkileyen bir şey.2 ay önce 3500 TL'ye verdiğin örneklerden alıp sana 3 sene gideceğine ve sağlığına etki edeceğine 2 4 ay daha bekle 5 sene gitsin sağlığınıda koru.Şahsi fikrimdir.Acelem var dersen o ayrı bir şey diyemem.Sabır....En önemli unsur bence...CH130X bakıyorum daha iyi değil mi?