B450m s2h bıos güncelleme

Kardeşim sen beni sınıyormusum acaba?

Eğer oradan hazır alırsan güncel olarak verirler.
Eğer oradan toplama olarak alırsan yinede güncellerler. Eğer güncellemezseler söylersin güncelleyin diye güncellerler.
Post automatically merged:

4000 serisi için bios güncellemesi gerekiyor ve arkadaşa 1 saattir anlatmaya çalışıyorum. Neyse ben pes ettim.
senin dediğini anladım ben zaten fakat diğer arkadaş bir güncelleme gerekmediğini söylüyor o yüzden karışıklık oldu

senin dediğini anladım ben zaten fakat diğer arkadaş bir güncelleme gerekmediğini söylüyor o yüzden karışıklık oldu
güncelleme gerekiyor sadece senin yapman gereken bir şey yok onlar orda halledip göndericekler

Tamamdır teşekkür ederim
ben şey anladım bende ryzen 5 2600 ve senin anakartından vardı ryzen 5 5600x aldım taktım görüntü gelmedi eskisini takıp güncelledim görüntüyü aldım ben böyle anladım yeni işlemci falan eline kullanıabilir bir şekilde gönderirler

Arkadaşlar kolay bir şekilde bu anakartta nasıl bıos güncellemesi yapabilirim ürünü itopyadan aldım oraya götürsem bıos güncellemesi yaparlar mı bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz ?
Tek anakart mı satın aldın yoksa hazır sistem mi? Eğer hazır sistemse zaten sorun olmaz ama tek anakart aldıysan güncelleme gerekir.
İtopya yapar mı bilmem ama markanın kendi servisi yapar güncellemeyi.

Tek parça olarak aldım ne kadar sürdüğü hakkında bir Bilgin var mı peki çok uzun bir işlem mi.
Kardeşim sana bilgisayarı direk oynayabileceğin şekilde veriyorlar. Gerçekten arkadaş daha nasıl detaylı yazsın ki . Yani arar söylersin güncelleyin diyen en kötü seçenek

Kardeşim sana bilgisayarı direk oynayabileceğin şekilde veriyorlar. Gerçekten arkadaş daha nasıl detaylı yazsın ki . Yani arar söylersin güncelleyin diyen en kötü seçenek
Tek parça olarak aldım derken sadece anakartı aldım demek istemiştim toplama bir bilgisayar almadım detaylı bir şekilde anlatmış çok teşekkür ederim ona ama istediğim cevap orada değildi bir yanlış anlaşılma oldu

Tek anakart mı satın aldın yoksa hazır sistem mi? Eğer hazır sistemse zaten sorun olmaz ama tek anakart aldıysan güncelleme gerekir.
İtopya yapar mı bilmem ama markanın kendi servisi yapar güncellemeyi.
İstediğim cevap çok teşekkür ederim kardeşim

Tek parça olarak aldım derken sadece anakartı aldım demek istemiştim toplama bir bilgisayar almadım detaylı bir şekilde anlatmış çok teşekkür ederim ona ama istediğim cevap orada değildi bir yanlış anlaşılma oldu

İstediğim cevap çok teşekkür ederim kardeşim
Olur öyle şeyler burda bir aileyiz arada yükselmeler olur düzelir . Umarım en güzelinden bir bilgisayarın olur. Sevgiler ☺️

Geri