Dying Light 2 15 saatte bitirdim normal mi ?

Nasıl hocam ya ? Ben 2k ışın izleme ultrada 50-60 alıyorum sizin rahat 60 üstü almanız lazım
Işın izleme yüksek seviyede mi ? DLSS görüntüde çamur yapmaması için performans kullanıyorum. Dengeli yaptığımda 90 civarı, karanlık alanlarda 110-120 gördüğüm oluyor ama rahatsız ediyor.

Fazla bile sürmüş... Oyun parasının hakkını vermiyor.

Işın izleme yüksek seviyede mi ? DLSS görüntüde çamur yapmaması için performans kullanıyorum. Dengeli yaptığımda 90 civarı, karanlık alanlarda 110-120 gördüğüm oluyor ama rahatsız ediyor.
Yansıma kalitesini kast ettiyseniz evet, düşük yüksek fark etmiyor bu arada bu ayarda tek değişen yansıma çözünürlüğü oluyor ki onu da fark etmezsiniz o yüzden düşürseniz daha iyi.

Işın izleme en yüksek oyunun sunduğu ayarları kast ediyorum. DLSS performansta iken 50-60 veriyor da RTX harbiden gereksiz geliyor diye oyunu DX12'ye alıp RTX'i kapadım ve diğer ayarları tekrar kökledim böylesi daha iyi.

Böyle bir oyunu 60 fps değil min 80-90 fps'te oynamak lazım hızlı bir oyun daha yumuşak görüntü şart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazla bile sürmüş... Oyun parasının hakkını vermiyor.
Yok kesinlikle veriyor, benim uzun ana hikaye beklentim yoktu ama bu kadar kısa olacağını da beklemiyordum ne yalan söyleyeyim.
Oyunu daha önce oynadınız mı çünkü bu yorumu yapmanız bana pek mantıklı gelmedi, belki zevkler tartışılmaz ama beni daha önce bu 12 saat aralıksız oynatan başka bir oyuna denk gelmedim ki bu oyundan pek beklentim yoktu. Aşırı sarıyor bence.

Yansıma kalitesini kast ettiyseniz evet, düşük yüksek fark etmiyor bu arada bu ayarda tek değişen yansıma çözünürlüğü oluyor ki onu da fark etmezsiniz o yüzden düşürseniz daha iyi.

Işın izleme en yüksek oyunun sunduğu ayarları kast ediyorum. DLSS performansta iken 50-60 veriyor da RTX harbiden gereksiz geliyor diye oyunu DX12'ye alıp RTX'i kapadım ve diğer ayarları tekrar kökledim böylesi daha iyi.

Böyle bir oyunu 60 fps değil min 80-90 fps'te oynamak lazım hızlı bir oyun daha yumuşak görüntü şart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok kesinlikle veriyor, benim uzun ana hikaye beklentim yoktu ama bu kadar kısa olacağını da beklemiyordum ne yalan söyleyeyim.
Oyunu daha önce oynadınız mı çünkü bu yorumu yapmanız bana pek mantıklı gelmedi, belki zevkler tartışılmaz ama beni daha önce bu 12 saat aralıksız oynatan başka bir oyuna denk gelmedim ki bu oyundan pek beklentim yoktu. Aşırı sarıyor bence.
Ondan kötü bir optimizasyonu var :D Ben oldum olası RTX meraklısı olmadım zaten oyunlarda etkisini pek hissetmiyorum, hissetsem de beni çok tatmin etmiyor. RTX kapalı DLSS performansta 120-144 arası gidip geliyorum zaten akıcılık kaybetmemek için. Dediğin gibi hızlı bir oyun, akıcılık istiyorsunuz oynarken.

Arkadaşlar epi topu 2 gündür oynuyordum arada kaç tane yan görev de yaptığım halde sadece 15 saatte bitti.
Normalde min 20 saat olması gerekmiyor muydu ?
normal değil 60 saate bir ton görevim varken bitirdim mapi çoğunlukla gezip yeni yerler keşfetip yapmamışsınız büyük ihtimal

normal değil 60 saate bir ton görevim varken bitirdim mapi çoğunlukla gezip yeni yerler keşfetip yapmamışsınız büyük ihtimal
Hocam görmemiş olabilirsiniz ama yaptım.
Bakın.
Yaptım bu arada, 70 tane inhibatör aldım tüm skiller açık paraglider 3 lvl grapple 2 lvl kaç kere de uv ışığını yükselttim kaç tane değirmen ve sayısız küçük kamp gibi yer açtım.

Oyunu oynadım, parkur mekanikleri için bile oynanabilir ama hikayesini felan sevmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,947
Üyeler
186,697
Son üye
ahmet11
Geri