50, 100 Tl Parfüm Tavsi̇yesi̇ İsti̇yorum

Günümüzde 50 liraya düzgün “orijinal” parfüm olmaz doğru. O yüzden muadillere rağbet bu kadar arttı.

Yaşından bağımsız biraz daha olgun havada Creed Aventus muadilini öneririm.
Orjinal olmamasının zararları nedir? Yani sağlık açısından sıkıntılı mıdır?
Bi de anladığım kadarıyla 50 lira bandında en iyisi tutatse doğru mudur?

Orjinal olmamasının zararları nedir? Yani sağlık açısından sıkıntılı mıdır?
Bi de anladığım kadarıyla 50 lira bandında en iyisi tutatse doğru mudur?
O konuda garanti veremem, sonuçta soluduğumuz ve tenimize sıktığımız bir şey. Bende herhangi bir etki oluşturmayan şey bir başkasında alerjik reaksiyonu tetikleyebilir.
Evet açık parfüm sektöründe daha iyisi 50 TL’ye yok. Zaten fiyat artıracak diye biliyorum.

Evet açık parfüm sektöründe daha iyisi 50 TL’ye yok. Zaten fiyat artıracak diye biliyorum.
Açık parfüm ne oluyor?
O konuda garanti veremem
Ya benim bir şeye alerjim yok. Sende olmamış bende de olmaz.

Peki önerdiğin kokuları parfümleri yorumlar mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ex Nihilo Fleur Narcotique
Xerjoff Naxos
Böyle pahalı pahalı önerince havalı olunmuyor biliyorsun değil mi?

Açık parfüm ne oluyor?

Ya benim bir şeye alerjim yok. Sende olmamış bende de olmaz.

Peki önerdiğin kokuları parfümleri yorumlar mısın?

Böyle pahalı pahalı önerince havalı olunmuyor biliyorsun değil mi?
Esans üreticisinden esans alıp oranını ayarlayıp alkolle birleştirip standart şişede satıyorlar işte, Google aramasıyla ayrıntılarına bakabilirsin.
Yorum konusunda iyi değilim, Fragrantica'dan hangi parfümü merak ediyorsan bak, İngilizce yüzlerce yorum var orada. Youtube'da Türkçe incelemeler de olabilir Burak Sönmez'in falan.

Esans üreticisinden esans alıp oranını ayarlayıp alkolle birleştirip standart şişede satıyorlar işte, Google aramasıyla ayrıntılarına bakabilirsin.
Yorum konusunda iyi değilim, Fragrantica'dan hangi parfümü merak ediyorsan bak, İngilizce yüzlerce yorum var orada. Youtube'da Türkçe incelemeler de olabilir Burak Sönmez'in falan.
Yorum derken tam olarak nasıl hissettiriyor falan. Son olarak bu tutaste kaç zaman gidiyor aşağı yukarı.

Yorum derken tam olarak nasıl hissettiriyor falan. Son olarak bu tutaste kaç zaman gidiyor aşağı yukarı.
Modelden modele değişiyor. 1 gün kalan da var 2 saat kalan da var. Genelde hafif kokular fazla kalmaz.

10 fıs ortalama 1 ml ediyor.
50 ml 500 fıs eder.
Günde kaç fıs sıktığına göre oranlarsın.
3 ay falan. Teşekkürler.

@Evil Belief bir parfüm markasının misal tutatse en kaliteli olduğunu nerden biliyoruz? Kriterler neler neye bakıyoruz

Son düzenleme:
3 ay falan. Teşekkürler.

@Evil Belief bir parfüm markasının misal tutatse en kaliteli olduğunu nerden biliyoruz? Kriterler neler neye bakıyoruz
Soruyu anlamadım. Tutaste en kalitelisi değil ki, çok daha iyi parfüm markaları var. Muadilde de Tutaste'den daha iyileri var ama pahalılar.
Kullandıkları hammadde kalitesinden, kokunun doğallığından falan deneye yanıla anlıyorsun. Mesela ben Bargello ve David Walker denedim memnun kalmadım. Tutaste'den genel olarak memnun kaldım. Belki bir başka biri DW'yi beğenir. Çok öznel bir konu. Bunun ekran kartı gibi bir testi yok ki şu oyunda şu FPS'i veriyor diyelim :)

Soruyu anlamadım. Tutaste en kalitelisi değil ki, çok daha iyi parfüm markaları var. Muadilde de Tutaste'den daha iyileri var ama pahalılar.
Kullandıkları hammadde kalitesinden, kokunun doğallığından falan deneye yanıla anlıyorsun. Mesela ben Bargello ve David Walker denedim memnun kalmadım. Tutaste'den genel olarak memnun kaldım. Belki bir başka biri DW'yi beğenir. Çok öznel bir konu. Bunun ekran kartı gibi bir testi yok ki şu oyunda şu FPS'i veriyor diyelim :)
Tutaste cepte. Kaliteli bir parfüm önerir misiniz? Yani 100 TL lik ne var? 150 TL lik 200 TL lik ne var misal?

Geri