Dolar yeniden yükselmeye başladı

ARDELENO

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
13.4-13.6 seviyelerinde 1-2 aydır takılan USD TRY kuru maalesef yükselmeye başladı. Şuanda 1 dolar 13.90 türk lirası. Umarım savaş vs çıkmaz ne olursa olsun olan bize oluyor.

Savaş çıkarsa gaz, kömür gibi enerjide Rusyaya bağımlı olduğumuz için elektrik ve gaz problemi de çıkacak.

her şeyin fiyatı yine yukarı çıkacak gibi gerçi daha ne kadar pahalı olabilir ki ???

Savaş çıkarsa sonumuz cidden kötü olabilir ekonomi 2.bi darbe daha alır bu sefer ama geri düşüşü olacağını sanmıyorum

Bence Rusya doğalgazı geri kalan enerji kaynakları vermeye devam edecektir. Olan yine bize olacaktır. Ama savaş çıkarsa 3. Dünya savaşına evrilebilir. Allah sonumuzu hayır etsin. Nükleer is coming...

Bence Rusya doğalgazı geri kalan enerji kaynakları vermeye devam edecektir. Olan yine bize olacaktır. Ama savaş çıkarsa 3. Dünya savaşına evrilebilir. Allah sonumuzu hayır etsin. Nükleer is coming...
nükleer savaşı hiçbir ülke göze almaz bence

13,94 üstü günlük kapanış yaparsa dolarda tekrardan ivmelenme görebiliriz oraya yakın satış yedi

Savaş çıkarsa sonumuz cidden kötü olabilir ekonomi 2.bi darbe daha alır bu sefer ama geri düşüşü olacağını sanmıyorum
Yahu bari 3. Bilgisayarı toplamı beklese biraz savaş.

her şeyin fiyatı yine yukarı çıkacak gibi gerçi daha ne kadar pahalı olabilir ki ???
Bu ülkede paradan 6 sıfır atıldı. Peki o 6 sıfır nasıl geldi biliyor musun? Bu ülke kurulduğunda parada o sıfırlar yoktu. Bir ekmek 1 milyon lira oldu. Venezuela 14 kere sıfır attı.

Yani ne kadar çıkar deme hocam sonu yok.

Bu ülkede paradan 6 sıfır atıldı. Peki o 6 sıfır nasıl geldi biliyor musun? Bu ülke kurulduğunda parada o sıfırlar yoktu. Bir ekmek 1 milyon lira oldu. Venezuela 14 kere sıfır attı.

Yani ne kadar çıkar deme hocam sonu yok.
yakında 2 çanta parayla ekmek alırız

elimde 52 dolar var birikim namına 22 yaşında aha sistem aldım ondan önce de ne olursa olsun modundayım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri