Xiaomi Redmi Note10 Miui13 güncellemesi

Lexani

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
Redmi Note 10 için haber sitelerinde listede yer alıyordu ama bir kesinlik yoktu.Sabah telefonu açmam ile Redmi Note10 cihazıma güncellemenin geldiğini gördüm.Sizlerle de belkide kullanıcısı olduğunuz Note10/10s/Pro kullanan arkadaşlara da bilgisini vermek istedim, iyi forumlar.
Screenshot_2022-02-23-10-53-26-189_com.android.updater.jpg

Screenshot_2022-02-23-11-01-07-861_com.android.updater.jpg
benim cihazım note 10 pro 5g olarak geçmesine rağmen kaldığım sürüm 😭😭
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana geldiğinde inşallah KVM desteği gelir yarabbim. Bootloader root kernel uğraşmak zorunda kalmam inşallah.

Alıntıyı görüntüle
Yazılım dağıtımları hakikaten tuhaf yada cihaz farketmeksizin sırayla, şansa geliyor galiba 😅

Alıntıyı görüntüle

Bana geldiğinde inşallah KVM desteği gelir yarabbim. Bootloader root kernel uğraşmak zorunda kalmam inşallah.
KVM Desteği nedir?

Yazılım dağıtımları hakikaten tuhaf yada cihaz farketmeksizin sırayla, şansa geliyor galiba 😅

KVM Desteği nedir?
Çekirdek (kernel) düzeyinde sanallaştırma. Çoğu cihazda var benimkisinde yok. Haliyle sanal makine çalıştırmaya çalıştığında telefonda çok hantal çalıştığından açılmıyor.

Çekirdek (kernel) düzeyinde sanallaştırma. Çoğu cihazda var benimkisinde yok. Haliyle sanal makine çalıştırmaya çalıştığında telefonda çok hantal çalıştığından açılmıyor.
İnşallah istediğiniz gibi olur.

2021 de çıkmış bir cihaza güncelleme geldi diye sevinmek. bi zahmet gelsin

2021 de çıkmış bir cihaza güncelleme geldi diye sevinmek. bi zahmet gelsin
Valla o işler biraz belirsizlik içinde olabiliyor.Adamlar o kadar çok telefon çıkarıyorlar ki.Haftalar içinde bir cihaz çıkarıyorlar.

Valla o işler biraz belirsizlik içinde olabiliyor.Adamlar o kadar çok telefon çıkarıyorlar ki.Haftalar içinde bir cihaz çıkarıyorlar.
Adamlar Çin'de çıkardıkları cihazlara globalde farklı cihazlar olarak çıkarabiliyor. Hindistan'da bile farklı olarak.

Mesela bu benim telefonum Çin'de Xiaomi olarak çıkarken globalde poco olarak çıktı. Poco f3 GT ise Hindistan'da çıkarken globale 11t olarak çıktı.

Aynı telefonu farklı isimlerde satıyor çoğunlukla. O yüzden çorbaya dönüyor.

Adamlar Çin'de çıkardıkları cihazlara globalde farklı cihazlar olarak çıkarabiliyor. Hindistan'da bile farklı olarak.

Mesela bu benim telefonum Çin'de Xiaomi olarak çıkarken globalde poco olarak çıktı. Poco f3 GT ise Hindistan'da çıkarken globale 11t olarak çıktı.

Aynı telefonu farklı isimlerde satıyor çoğunlukla. O yüzden çorbaya dönüyor.
Benim aldığım cihaz Global idi.Bende bu global davası ne diyordum sağol bilgilendirme için.📞

Benim aldığım cihaz Global idi.Bende bu global davası ne diyordum sağol bilgilendirme için.📞
Benimde globa. Çin'deki versiyonu zaten başka. Ama Xiaomi üzerinden olduğu için telefon internetten bakıldığında note 10 pro 5g olarak gözüküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,443
Üyeler
197,466
Son üye
Ceasar128
Geri