Kızgın Timsah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 571
Çalışmayan adam için tabii ki zor.Bana 100bin çok zormuş gibi geliyor
Çalışmayan adam için tabii ki zor.Bana 100bin çok zormuş gibi geliyor
Günde 6 saat ders çalışarak işsiz kalabilirsiniz!6 saat min.
hocam diploma olmadan çoğu kişi işe bile almıyor hiç değilse BİM de iş buluruzGünde 6 saat ders çalışarak işsiz kalabilirsiniz!
Verimli bir 6 saat > 12 saatGünde 6 saat ders çalışarak işsiz kalabilirsiniz!
Bu düşünceme karşı çıkan çok olacaktır ama şöyle bir şey sormak istiyorum. Geçen sene senin gittiğin lisedeki ortalama sıralama ne olmuş. Şöyle bir sıralama yap geçen seneki ilk 3 kişiyi çıkar onlar genelde istisna olur. Kalan ları ilk 30 unu sırala atıyorum 30 bin ila 150 bin arasında ise bu kişiler. Kendine şunu sor ben şuan 11. Sınıfları arasına not ortalaması olarak kaçıncıyım 20. isen biraz daha çalışarak 100 vine girebilrisin ama 30. Bile değilsen çok çok çalışman lazım eğer 10.yum dersen bir aksaklık çıkmazsa rahat rahat aynı tempoda çalışarak 100 bin yaparsın.Merhaba 11.sınıfım alanım sayısal. Yksde 100k 80k arası bir hedefim var. Yazılım bilgisayar yada makine mühendisliği istiyorum. Sizce zor mu 100k gibi bir sırlama yapmak. 6 ay ayt çalışacağım 5 ay tyt çalışacağım geri kalanı zamanda full deneme ve soru çözeceğim. Günlük 4-5 saat gibi bir süre çalışırım. Ara tatilde çalışmaya başlayacağm.
Rahatlıkla yapılabilir. O 3 saatte farklı soru tiplerinin üstüne giderek, anlayarak dolu dolu geçirirsen neden yapamayasın? Bunu yapabilen çok fazla örnek var.öyle bir şeyin olamayacak olması
Kardeşim bıkmıyor musunuz?Merhaba 11.sınıfım alanım sayısal. Yksde 100k 80k arası bir hedefim var. Yazılım bilgisayar yada makine mühendisliği istiyorum. Sizce zor mu 100k gibi bir sırlama yapmak. 6 ay ayt çalışacağım 5 ay tyt çalışacağım geri kalanı zamanda full deneme ve soru çözeceğim. Günlük 4-5 saat gibi bir süre çalışırım. Ara tatilde çalışmaya başlayacağm.