Merhaba. Başlıkta belirttiğim aralıkta mekanik klavye arıyorum. Lütfen gamepower, rampage gibi markalar önermeyin. İndirim kovalıyorum 2 haftadır ama maalesef bir şey çıkmadı. Şimdiden teşekkürler.
Hocam numlock ve bilek desteklisi istiyorum ama bu fiyat aralığında çok zor galiba. İndirim kovalamam lazım sanırım.![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Merhaba. Başlıkta belirttiğim aralıkta mekanik klavye arıyorum. Lütfen gamepower, rampage gibi markalar önermeyin. İndirim kovalıyorum 2 haftadır ama maalesef bir şey çıkmadı. Şimdiden teşekkürler.
İndirime girer mi hocam alayım o zaman![]()
Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-03541100-R3L1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Alabilirsen bunu al
En fazla 100 TL düşebilir daha fazla düşeceğini düşünmüyorum blue switch sesinden rahatsız olmuyorsanız greeni de seversiniz. Switch sesinden olmasaydı kesinlikle blackwidow alırdım. XPG summoner kovalıyorum bende fakat bir türlü düşmüyor :/İndirime girer mi hocam alayım o zaman
600TL'ye düşmüştü Itopya'daİndirime girer mi hocam alayım o zaman
1k civarlarında geziniyor, indirime çok girmiyor galiba o klavye ben de takipteyim onuEn fazla 100 TL düşebilir daha fazla düşeceğini düşünmüyorum blue switch sesinden rahatsız olmuyorsanız greeni de seversiniz. Switch sesinden olmasaydı kesinlikle blackwidow alırdım. XPG summoner kovalıyorum bende fakat bir türlü düşmüyor :/
son 2haftadır klavye arıyorum önceden düşmüş sanırım.600TL'ye düşmüştü Itopya'da
bu markayı bilmiyorum hocam nasıl götürür mü uzun bir süre?![]()
Performax G Xargon RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax G Xargon RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Performax G Xargon RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Yazın karne indiriminizde falan![]()
Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-03541100-R3L1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Alabilirsen bunu al
Red switch önerebileceğiniz klavye var mıdır? Bir yerden sonra kafa sisiriyor diyorlar mavi,yesil için kararsız kaldım.En fazla 100 TL düşebilir daha fazla düşeceğini düşünmüyorum blue switch sesinden rahatsız olmuyorsanız greeni de seversiniz. Switch sesinden olmasaydı kesinlikle blackwidow alırdım. XPG summoner kovalıyorum bende fakat bir türlü düşmüyor :/
Yarın kesin giriyor mu indirime? ona göre karta para ekleyeceğim.Yazın karne indiriminizde falan
Kesin diye bir şey yok.Red switch önerebileceğiniz klavye var mıdır? Bir yerden sonra kafa sisiriyor diyorlar mavi,yesil için kararsız kaldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yarın kesin giriyor mu indirime? ona göre karta para ekleyeceğim.