500-600 Civarı mekanik klavye

karahan34

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
216
Merhaba. Başlıkta belirttiğim aralıkta mekanik klavye arıyorum. Lütfen gamepower, rampage gibi markalar önermeyin. İndirim kovalıyorum 2 haftadır ama maalesef bir şey çıkmadı. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Başlıkta belirttiğim aralıkta mekanik klavye arıyorum. Lütfen gamepower, rampage gibi markalar önermeyin. İndirim kovalıyorum 2 haftadır ama maalesef bir şey çıkmadı. Şimdiden teşekkürler.

Hocam numlock ve bilek desteklisi istiyorum ama bu fiyat aralığında çok zor galiba. İndirim kovalamam lazım sanırım.

Alabilirsen bunu al

İndirime girer mi hocam alayım o zaman
En fazla 100 TL düşebilir daha fazla düşeceğini düşünmüyorum blue switch sesinden rahatsız olmuyorsanız greeni de seversiniz. Switch sesinden olmasaydı kesinlikle blackwidow alırdım. XPG summoner kovalıyorum bende fakat bir türlü düşmüyor :/

En fazla 100 TL düşebilir daha fazla düşeceğini düşünmüyorum blue switch sesinden rahatsız olmuyorsanız greeni de seversiniz. Switch sesinden olmasaydı kesinlikle blackwidow alırdım. XPG summoner kovalıyorum bende fakat bir türlü düşmüyor :/
1k civarlarında geziniyor, indirime çok girmiyor galiba o klavye ben de takipteyim onu

600TL'ye düşmüştü Itopya'da
son 2haftadır klavye arıyorum önceden düşmüş sanırım.
bu markayı bilmiyorum hocam nasıl götürür mü uzun bir süre?

Red switch önerebileceğiniz klavye var mıdır? Bir yerden sonra kafa sisiriyor diyorlar mavi,yesil için kararsız kaldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazın karne indiriminizde falan
Yarın kesin giriyor mu indirime? ona göre karta para ekleyeceğim.

Red switch önerebileceğiniz klavye var mıdır? Bir yerden sonra kafa sisiriyor diyorlar mavi,yesil için kararsız kaldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın kesin giriyor mu indirime? ona göre karta para ekleyeceğim.
Kesin diye bir şey yok.
Doların durumuna bağlı.

Eğer red istersen;

Geri