BİOSTAN ÇIKAMAMA SORUNU

Emre Uney

80+
Reaksiyon skoru
18
dostlar normal bir şekilde sorunsuz bilgisayarımı kullanırken Windows lisansınız bitmek üzere diye bir bildirim aldım. bunun üzerine cmd üzerinden slmgr - rearm(lisans bildirimini yeniden başlatmaya işe yaradığını umuyorum) yazdım. bundan öncesinde 1 kere yeniden başlattığımda biosa atmıştı sebepsiz ben de boot menüden tekrar başlattım sorunsuz açılmıştı. ama bu sefer bunu yaptıktan sonra biosa mahkum kaldım resmen. ssdyi çıkarıp taktım her türlü şeyi denedim. kendi ssdmi başka bilgisayarda denedim sorunsuz açıldı. fakat bu bilgisayarda başka ssd denediğimde bitlocker gibi saçma sapan hayatımda ilk defa duyduğum hatalar almaya başladım. anakartla ilgili bi problem olduğunu düşünüyorum. bilgisi olan varsa yardım ederse çok mutlu olurum.
son olarak format atmayı da denedim ssd gözükmüyor temiz kurulumda. dosyaları koruyarak denediğimde ise sürücüyü çıkarıp yeniden başlatın diyor. denencek her şeyi denedim sanırım son çare olarak buradayım.
yardım ederseniz mutlu olurum..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart b450 s2h v2 ssd kingston a2000**

BIOS pilini sökün 15 saniye bekleyin geri takarak test edin.

BIOS pilini sökün 15 saniye bekleyin geri takarak test edin.
söküp taktım tekrar çalıştırdım fakat değişen hiçbir şey olmadı

diğer taktığım ssd micron olarak gözüküyordu fakat bunda hiçbir şey gözüküyor aşırı mantıksız her şey anlamıyorum

söküp taktım tekrar çalıştırdım fakat değişen hiçbir şey olmadı

diğer taktığım ssd micron olarak gözüküyordu fakat bunda hiçbir şey gözüküyor aşırı mantıksız her şey anlamıyorum
hiçbir şey gözükmüyor**

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,679
Üyeler
184,963
Son üye
Arda_5337
Geri