DızcıFaruk01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 255
Pes 21 oynuyorum pc de f/p gamepad önerisi yaparmisiniz fazla vermek istemiyorum 150 civarı falan verebilirim tek kol 2 tsne Alicam
Bu bütçede ps3 gamepadleri bulabilirsin bime gelmişti geçenPes 21 oynuyorum pc de f/p gamepad önerisi yaparmisiniz fazla vermek istemiyorum 150 civarı falan verebilirim tek kol 2 tsne Alicam
İkinci el alsam f710 nasıl olur acabaarkadasım ps3 kablolu cakmalardan aldı hıc memnun değil.Sureklı kopuyor dıyor ben f710 aldım mıs gibi ama butce meselesı tabı
Temızse cok ıyı olur.Mutlaka kablosunuda ıste kablosu olmayınca usb aparatı kopma yapıyor kablo cok onemlı.Pili sorun etmezsen inan cok rahat gamepad.Ben alalı 1 ay oluyor pılı daha bıtmedı her gun 5-6 saat fıfa oyanayan bırıyımİkinci el alsam f710 nasıl olur acaba
Pili sorun etmem f710 u da almayi düşünüyorum da en ucuz nasil alabilirimTemızse cok ıyı olur.Mutlaka kablosunuda ıste kablosu olmayınca usb aparatı kopma yapıyor kablo cok onemlı.Pili sorun etmezsen inan cok rahat gamepad.Ben alalı 1 ay oluyor pılı daha bıtmedı her gun 5-6 saat fıfa oyanayan bırıyım
en fazla 425e düştü ben alırken.Sıfırı pahalı ıkıncı ele yonel.Ama sunu bıl kablosuz olması demek uzun omur demek tecrubeyle sabıtPili sorun etmem f710 u da almayi düşünüyorum da en ucuz nasil alabilirim