Pes 21 gamepad önerisi f/p

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
255
Pes 21 oynuyorum pc de f/p gamepad önerisi yaparmisiniz fazla vermek istemiyorum 150 civarı falan verebilirim tek kol 2 tsne Alicam

Pes 21 oynuyorum pc de f/p gamepad önerisi yaparmisiniz fazla vermek istemiyorum 150 civarı falan verebilirim tek kol 2 tsne Alicam
Bu bütçede ps3 gamepadleri bulabilirsin bime gelmişti geçen

arkadasım ps3 kablolu cakmalardan aldı hıc memnun değil.Sureklı kopuyor dıyor ben f710 aldım mıs gibi ama butce meselesı tabı

İkinci el alsam f710 nasıl olur acaba
Temızse cok ıyı olur.Mutlaka kablosunuda ıste kablosu olmayınca usb aparatı kopma yapıyor kablo cok onemlı.Pili sorun etmezsen inan cok rahat gamepad.Ben alalı 1 ay oluyor pılı daha bıtmedı her gun 5-6 saat fıfa oyanayan bırıyım

Temızse cok ıyı olur.Mutlaka kablosunuda ıste kablosu olmayınca usb aparatı kopma yapıyor kablo cok onemlı.Pili sorun etmezsen inan cok rahat gamepad.Ben alalı 1 ay oluyor pılı daha bıtmedı her gun 5-6 saat fıfa oyanayan bırıyım
Pili sorun etmem f710 u da almayi düşünüyorum da en ucuz nasil alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orijinal pes 4 kolu alsam pc ye olurmu

Pili sorun etmem f710 u da almayi düşünüyorum da en ucuz nasil alabilirim
en fazla 425e düştü ben alırken.Sıfırı pahalı ıkıncı ele yonel.Ama sunu bıl kablosuz olması demek uzun omur demek tecrubeyle sabıt

ben xbox gamepad öneriyorum minimum 8. nesil bende 9. nesil 20. yıl özel serisi var herşeye gidiyor windows da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,328
Üyeler
185,708
Son üye
Ruslanmik123
Geri