2. el hyperx cloud 2 almak ?

rave

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,073
Başlıkta yazdığım gibi yarın bakmaya gideceğim 500 TL'ye buldum.
Sıkıntıları:
Deri pedde deforme var.
Mikrofonun süngeri yok.
Bunlar dışında sıkıntısız gözüküyor kafa pedinde ufak tefek çatlaklar var ama sıkıntı değil. Alırken nelere dikkat etmeliyim, hangi testleri yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Sıkıntıları:
Deri pedde deforme var.
Mikrofonun süngeri yok.
Bunlar dışında sıkıntısız gözüküyor kafa pedinde ufak tefek çatlaklar var ama sıkıntı değil. Alırken nelere dikkat etmeliyim, hangi testleri yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Yani kablosuna bak deforme var mı.
Zaten ses testi yapsan bile nasıl anlıcan sıfırı ile aynı sesi verdiğini.

Şu ilan daha iyi değil mi?
Arkadaş deri pedleri kullanmamış.
Hyperx cloud 2 İlan No: 1004862406

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
Yani kablosuna bak deforme var mı.
Zaten ses testi yapsan bile nasıl anlıcan sıfırı ile aynı sesi verdiğini.

Şu ilan daha iyi değil mi?
Arkadaş deri pedleri kullanmamış.
Hyperx cloud 2 İlan No: 1004862406
Evet, bu da iyi fakat istanbulda oturuyorum param güvendeye de pek güvenemiyorum ayrıca bu kulaklıklarda çakma çıkma ihtimali olmaz değil mi ?

Evet, bu da iyi fakat istanbulda oturuyorum param güvendeye de pek güvenemiyorum ayrıca bu kulaklıklarda çakma çıkma ihtimali olmaz değil mi ?
Param güvende çok güvenilirdir.
Hem ürün sattım hem de aldım.
Faturası veya garanti belgesi varsa sorun olmaz.

• Beğen
Param güvende çok güvenilirdir.
Hem ürün sattım hem de aldım.
Faturası veya garanti belgesi varsa sorun olmaz.
Çok teşekkür ederim bunu da düşüneceğim son bir şey soracağım ürüne bir şey olursa fatura benim adıma olmadığı için garanti süreci nasıl işler yoksa kabul etmezler mi ?

Çok teşekkür ederim bunu da düşüneceğim son bir şey soracağım ürüne bir şey olursa fatura benim adıma olmadığı için garanti süreci nasıl işler yoksa kabul etmezler mi ?
Valla garantide sorun olmuyor.
Rival 3 wireless vardı mouse 2. El almıştım.
Geçen garantiye gönderdim.

• Beğen
Sıkıntıları:
Deri pedde deforme var.
Mikrofonun süngeri yok.
İkinci el kulaklık almak ne kadar mantıklı olabilir ? 400-440 TL arası razer kraken x almak daha mantıklı olabilir. İkinci el kişisel ürünler almayı doğru bulmuyorum.

İkinci el kulaklık almak ne kadar mantıklı olabilir ? 400-440 TL arası razer kraken x almak daha mantıklı olabilir. İkinci el kişisel ürünler almayı doğru bulmuyorum.
Tercih meselesi.

• Beğen
Ben ikinci elde kulaklık tercih etmiyorum şahsen. Ama yazdıklarına göre alacak olsaydım onu tercih etmezdim. Deformeler, ufak tefek de olsa çatlaklar 500 lira için uygun değil bence.

• Beğen
Ben ikinci elde kulaklık tercih etmiyorum şahsen. Ama yazdıklarına göre alacak olsaydım onu tercih etmezdim. Deformeler, ufak tefek de olsa çatlaklar 500 lira için uygun değil bence.
Yani sonuç olarak 1100 liralık bir kulaklık 500 TL'ye iyi gibi o kadar büyük bir deformasyonu da yok.

Trajikomik değil mi ? Kişi kulaklığı pedleri deforme edecek kadar kullanmış, mikrofon süngeri ortada yok, fiyatı 500 TL yani nereden baksan elle tutulabilir bir yanı yok.
Bir ped alıverirsin AliExpress’den olur biter.

Geri