2. el hyperx cloud 2 almak ?

İkinci el kulaklık almak ne kadar mantıklı olabilir ? 400-440 TL arası razer kraken x almak daha mantıklı olabilir. İkinci el kişisel ürünler almayı doğru bulmuyorum.
Temizledikten sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum ayrıca dediğiniz kulaklıkla bunun arasında farklar da mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trajikomik değil mi ? Kişi kulaklığı pedleri deforme edecek kadar kullanmış, mikrofon süngeri ortada yok, fiyatı 500 TL yani nereden baksan elle tutulabilir bir yanı yok.
ikisi 100 lira gibi bir fiyata alınabiliyor zaten hatta belki hyperx servisiyle görüşsem orijinal ped bile yollarlar.

• Hahaha
Reaksiyonlar: f0ze
Temizledikten sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum ayrıca dediğiniz kulaklıkla bunun arasında farklar da mevcut.
Ben cloud 2 kullandım ve ikinci elde 500 TL fiyatını hak ettiğini hiç sanmıyorum.

Ekler

• Screenshot_2022-03-05-20-04-01-509_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-05-20-04-01-509_com.android.chrome.jpg
    385.2 KB · Hit: 27
Ben cloud 2 kullandım ve ikinci elde 500 TL fiyatını hak ettiğini hiç sanmıyorum.
Bende kullandım zaten hocam o gösterdiğiniz fiyatlara şu ekonomide tekrar düşmez anca indirim kovalarsam fazla vaktimde yok zaten.

Bende kullandım zaten hocam o gösterdiğiniz fiyatlara şu ekonomide tekrar düşmez anca indirim kovalarsam fazla vaktimde yok zaten.
Söylenecek herşeyi söylediğimi düşünüyorum. Karar sizindir...

Geri