Amazon Japonya Ekran Kartini Nasil İade Ederi̇m

8.6kya bulursan link sal 2-3 tane alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alan olmazsada pek umrumda değil şuan pazartesi iade edip 9.6k paramı alıcağım
Ya şunun triplere bak bi kaç gün önce inventusta 2-3 gün stokta durdu alsaydın ya?

sebep? kartı alıpta bir sorun yaşayan olursa bizzat garantisi benim yardımcı olurum kartımdan okadar eminimç

fps olarak global testlere baktığımda gaming x modeli 1fps önce ve 1000rpm de oranladığınızda tüm kartları geçiyor
Teknolojik ürünlere asla o tarz iddialarla garanti verme. 50 bin TL'lik kartın bile çat diye görüntü vermez, teknoloji bu.

1 fps önde olması önemli değil.
Hocam bu kart 60 derecede çalışıyorsa xfx 70 de çalışır sıkıntı yok.
ama bu daha serin çalıştığı gerçeğini değiştiriyormu hayır

Teknolojik ürünlere asla o tarz iddialarla garanti verme. 50 bin TL'lik kartın bile çat diye görüntü vermez, teknoloji bu.
haklısınız aslında fakat benden kaynaklı bir sorun olursa bizzat yardımcı olurum

Uygunsuz davranış
boş yapıyorsun madem o kadar iyi satma
iade edeceğim diye yazmışım zaten? anladık beynin yokta gözündemi yok konuya girerken başlığa bakmıyomusun?

Daha serin çalışması bir şeyi değiştiriyor mu
hayır
birçok şeyi değiştirir karta overclock basıp daha iyi performans alır ve sorun yaşamazsın bu daha 1.ci + sı

İade edersen hesabına 9600Tl yatmayacak, ürünün vergisiz hali yatacak. Ödediğin vergi parası gitti artık onu unut.

XD delircem

:) ben de çok iyiyse iade etme diyorum
iade edip etmemem bana kalmış sonuçta kart benim ve şuan kartı satıp başka şeyler alma planım var

İade edersen hesabına 9600Tl yatmayacak, ürünün vergisiz hali yatacak. Ödediğin vergi parası gitti artık onu unut.
neden herkes tam hali yatacak diyor

Ekler

• bandicam 2022-03-06 16-24-37-506.jpg
    bandicam 2022-03-06 16-24-37-506.jpg
    497.5 KB · Hit: 77
XD delircem

iade edip etmemem bana kalmış sonuçta kart benim ve şuan kartı satıp başka şeyler alma planım var

neden herkes tam hali yatacak diyor
Toplam parayı ödüyorlar tmm, ben yanlış hatırladım, ama gönderi ücretini önce sen ödüyorsun sonra onlar sana bu miktarın bir kısmını kartına kalan kısmını da hediye çeki olarak yolluyorlar. Yani kargo 2K tuttu bunu ilk etapta senin ödemen lazım.

Toplam parayı ödüyorlar tmm, ben yanlış hatırladım, ama gönderi ücretini önce sen ödüyorsun sonra onlar sana bu miktarın bir kısmını kartına kalan kısmını da hediye çeki olarak yolluyorlar. Yani kargo 2K tuttu bunu ilk etapta senin ödemen lazım.
başka bi yolu yokmu para ödemeden yollamanın

Geri