XFX RX 6600 mining performansı ?

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,814
herkese merabalar bende RX 6600 XFX bir ekran kartı mevcut.Bunun ile mining yapmak istiyorum aylık kazancı ne olur yardımcı olabilriseniz sevinirim :D

herkese merabalar bende RX 6600 XFX bir ekran kartı mevcut.Bunun ile mining yapmak istiyorum aylık kazancı ne olur yardımcı olabilriseniz sevinirim :D
çok büyük bilgim yok mining konusunda ufak tefek şeyler biliyorum ama size pek getirisi olmayacaktır elektrik zamlarından sonra söyleyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartı boşuna yemeyin bana kalırsa

çok büyük bilgim yok mining konusunda ufak tefek şeyler biliyorum ama size pek getirisi olmayacaktır elektrik zamlarından sonra söyleyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartı boşuna yemeyin bana kalırsa
yenilecek bir şey yok ki karta zarar vermiyor diye biliyorum miningin

Eskiden bırakıyordu da artık maliyetini karşılamıyor

Çok watt yakmıyor ayda 300-400 lira bırakır elektriği ödedikten sonra.

Çok watt yakmıyor ayda 300-400 lira bırakır elektriği ödedikten sonra.
gece çok yakmaz 2 6 arası gündüz çok yakacaktır hocam sistemin öbür bileşenlerini de saymak lazım totalde yakacağı çok olur bana kalırsa

gece çok yakmaz 2 6 arası gündüz çok yakacaktır hocam sistemin öbür bileşenlerini de saymak lazım totalde yakacağı çok olur bana kalırsa
Sistemin öbür bileşenleri çok önemli değil. Aktif olarak sistemi kullanabilir zaten mining yaparken. Şöyle düşünün bu işi 2 monitörünüz var kardeşiniz birinden oyun oynuyor siz öbüründen google' da geziyorsunuz. Normalde böyle bir şey tabii ki mümkün değil ama mantık otursun diye.

Geri