Neler Yeni

🔥İndirim PTT AVM TMO 5LT Ayçiçek Yağı 92.50TL [1-2 saat arayla stok açılıyor]

Fiyat nasıl?

• Oy kullanan toplam üye
    120

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
mehmet ali oğuz
Maile aldığıma dair bilgi gelmiş, orada takip no var ordan canlı yardımdan teyit ettirdim sipariş numarsını sıkıntı yok. Sadece sistemde sıkıntı var biz göremiyoruz
Bana cvp olarak sipariş tamamlanamamış gözüküyor mail adresimize dekont atmanız lazım lakin ben kredi kartıyla aldım ne dekontu işlem bile belleyen işlemlerimde tek öğrene bildiğim sipariş no su 😂iki işleminde

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Aras Şimşek
Bana cvp olarak sipariş tamamlanamamış gözüküyor mail adresimize dekont atmanız lazım lakin ben kredi kartıyla aldım ne dekontu işlem bile belleyen işlemlerimde tek öğrene bildiğim sipariş no su 😂iki işleminde
Hocam benım önceki 2 sipariş de öyleydi tamamlanmadığı için iptal edilecekmiş para iadesi olacak ben dün akşam takipteydim stok geldi ve aldım siparişlerde gözüküyor ara ara stok geliyor bilginize

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
mehmet ali oğuz
Hocam benım önceki 2 sipariş de öyleydi tamamlanmadığı için iptal edilecekmiş para iadesi olacak ben dün akşam takipteydim stok geldi ve aldım siparişlerde gözüküyor ara ara stok geliyor bilginize
Bende bu sabah aldım 2 adet dünki siparişler iptal olacakmış öyle söylendi . İnş otomatik iptal olurda banka ara referans no mail at işine kalmam .

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
mehmet ali oğuz

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
mehmet ali oğuz

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Sefa Duman
Öyle deme dün aldıgım 2x ödemesi geçti sipariş oluşmadı bekliyorum karta geri yüklenmesini 😂 site taş devrinden kalma hissi veriyor sağolsunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tmo da yamuk olmaz 😇
Dün bizde almaya çalıştık da bankadan bilgiler alınıyor deyip kaldı

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
mehmet ali oğuz
Top Bottom