Çözüldü✓ Mekanik Klavye Öneri

xPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445
Bütçe
450
Sürekli fiyatlar değiştiği için yeni konu açıyorum.
Bütçem 450 TL. Red veya blue switch hiç fark etmez. Bilek desteği olursa iyi olur ama klavyenin iyi olduğundan eminseniz bilek desteği olmasa da olur.

Hocam AOC GK500 ve GM500 klavye ve mouse satabilirim size o fiyata itopya fatura ve garantilidir.. 1.5 yıl garanti devam ediyor..

Uzun kullanım da çınlama sorunları ortaya çıkıyor diye biliyorum rahatsız edecek bir derece de mi peki?
knk gamepower alma ne alıyorsan al bende katana rgb red switch var çın çın ses geliyor ve birde 3 ay kullanımdan sonra algılamama sorunu var. İade ettim sıfırını gönderdiler ama yine oldu . Başka marka al

Sürekli fiyatlar değiştiği için yeni konu açıyorum.
Bütçem 450 TL. Red veya blue switch hiç fark etmez. Bilek desteği olursa iyi olur ama klavyenin iyi olduğundan eminseniz bilek desteği olmasa da olur.
Dostum biliyorum fiyatı yüksek ama ben çok memnunum indirimde 500 TL ye almıştım .

Dostum biliyorum fiyatı yüksek ama ben çok memnunum indirimde 500 TL ye almıştım .

Kral bunu alabilecek olsam direk parayı basar alırım zaten 😄 ama bütçe 450. Memnun olduğun , bahsettiğim klavye GamePower mı yoksa attığın linkte ki klavye mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam AOC GK500 ve GM500 klavye ve mouse satabilirim size o fiyata itopya fatura ve garantilidir.. 1.5 yıl garanti devam ediyor..
Eyvallah ama 0 almayı düşünüyorum ve mouse var şuan.

inventusta 420 TL'ye falan redragon k568 var red switch al onu

Kral bunu alabilecek olsam direk parayı basar alırım zaten 😄 ama bütçe 450. Memnun olduğun , bahsettiğim klavye GamePower mı yoksa attığın linkte ki klavye mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah ama 0 almayı düşünüyorum ve mouse var şuan.
Linkteki klavye, bu arada aoc önermişler, kronik sorunlu o klavye almanı tavsiye etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,650
Üyeler
195,694
Son üye
legessalynx
Geri