Gamepower ogreSürekli fiyatlar değiştiği için yeni konu açıyorum.
Bütçem 450 TL. Red veya blue switch hiç fark etmez. Bilek desteği olursa iyi olur ama klavyenin iyi olduğundan eminseniz bilek desteği olmasa da olur.
arkadaşımda aynı hata olmuştu çok rahatsız etmiyordu red switch de gp ogre rgb kullanıyordu odaUzun kullanım da çınlama sorunları ortaya çıkıyor diye biliyorum rahatsız edecek bir derece de mi peki?
knk gamepower alma ne alıyorsan al bende katana rgb red switch var çın çın ses geliyor ve birde 3 ay kullanımdan sonra algılamama sorunu var. İade ettim sıfırını gönderdiler ama yine oldu . Başka marka alUzun kullanım da çınlama sorunları ortaya çıkıyor diye biliyorum rahatsız edecek bir derece de mi peki?
Dostum biliyorum fiyatı yüksek ama ben çok memnunum indirimde 500 TL ye almıştım .Sürekli fiyatlar değiştiği için yeni konu açıyorum.
Bütçem 450 TL. Red veya blue switch hiç fark etmez. Bilek desteği olursa iyi olur ama klavyenin iyi olduğundan eminseniz bilek desteği olmasa da olur.
Sanmam ben baya araştırdımUzun kullanım da çınlama sorunları ortaya çıkıyor diye biliyorum rahatsız edecek bir derece de mi peki?
Kral bunu alabilecek olsam direk parayı basar alırım zatenDostum biliyorum fiyatı yüksek ama ben çok memnunum indirimde 500 TL ye almıştım .
![]()
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RA05 TUF GAMING K3 D/RD ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Eyvallah ama 0 almayı düşünüyorum ve mouse var şuan.Hocam AOC GK500 ve GM500 klavye ve mouse satabilirim size o fiyata itopya fatura ve garantilidir.. 1.5 yıl garanti devam ediyor..
Linkteki klavye, bu arada aoc önermişler, kronik sorunlu o klavye almanı tavsiye etmem.Kral bunu alabilecek olsam direk parayı basar alırım zatenama bütçe 450. Memnun olduğun , bahsettiğim klavye GamePower mı yoksa attığın linkte ki klavye mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eyvallah ama 0 almayı düşünüyorum ve mouse var şuan.