Neler Yeni

Çözüldü✓ Mekanik Klavye Öneri

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Bütçe
450
Sürekli fiyatlar değiştiği için yeni konu açıyorum.
Bütçem 450 TL. Red veya blue switch hiç fark etmez. Bilek desteği olursa iyi olur ama klavyenin iyi olduğundan eminseniz bilek desteği olmasa da olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Talha Açıkgöz
Bütçem 450 TL. Red veya blue switch hiç fark etmez. Bilek desteği olursa iyi olur ama klavyenin iyi olduğundan eminseniz bilek desteği olmasa da olur.
Gamepower ogre

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Uzun kullanım da çınlama sorunları ortaya çıkıyor diye biliyorum rahatsız edecek bir derece de mi peki?
arkadaşımda aynı hata olmuştu çok rahatsız etmiyordu red switch de gp ogre rgb kullanıyordu oda

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
Hocam AOC GK500 ve GM500 klavye ve mouse satabilirim size o fiyata itopya fatura ve garantilidir.. 1.5 yıl garanti devam ediyor..

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Mutlu
Uzun kullanım da çınlama sorunları ortaya çıkıyor diye biliyorum rahatsız edecek bir derece de mi peki?
knk gamepower alma ne alıyorsan al bende katana rgb red switch var çın çın ses geliyor ve birde 3 ay kullanımdan sonra algılamama sorunu var. İade ettim sıfırını gönderdiler ama yine oldu . Başka marka al

~KİNG~

80+ Bronze
Dostum biliyorum fiyatı yüksek ama ben çok memnunum indirimde 500 TL ye almıştım .

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum biliyorum fiyatı yüksek ama ben çok memnunum indirimde 500 TL ye almıştım .

Kral bunu alabilecek olsam direk parayı basar alırım zaten 😄 ama bütçe 450. Memnun olduğun , bahsettiğim klavye GamePower mı yoksa attığın linkte ki klavye mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam AOC GK500 ve GM500 klavye ve mouse satabilirim size o fiyata itopya fatura ve garantilidir.. 1.5 yıl garanti devam ediyor..
Eyvallah ama 0 almayı düşünüyorum ve mouse var şuan.

~KİNG~

80+ Bronze
Kral bunu alabilecek olsam direk parayı basar alırım zaten 😄 ama bütçe 450. Memnun olduğun , bahsettiğim klavye GamePower mı yoksa attığın linkte ki klavye mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyvallah ama 0 almayı düşünüyorum ve mouse var şuan.
Linkteki klavye, bu arada aoc önermişler, kronik sorunlu o klavye almanı tavsiye etmem.

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Linkteki klavye, bu arada aoc önermişler, kronik sorunlu o klavye almanı tavsiye etmem.
Sen indirimle 500 e aldın ben ne yapıcam 😅 şuanki fiyatı bin küsür. Ogre alıcam herhalde, şuanlık öyle görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,739
Üyeler
164,370
Son üye
Tw1ha
Top Bottom