!Yardım Kernel Security Check Failure Hatası Alıyorum

KANDOOO

80+
Reaksiyon skoru
15
Öncelikle merhaba bilgisayarımda oyun indirirken veya bilgisayar uzun süre boş kaldığı zamanlarda bilgisayar mavi ekran verip kernel security check failure hatası veriyor. %100 tamamlandı dedikten sonra da yeniden başlatılamıyor bilgisayarın güç düğmesine uzun süre basıp kapat aç yapabiliyorum reset tuşuna basıp resetleyebiliyorum . Sadece böyle açabiliyorum diğer türlü ne kadar beklersem bekliyim pc mavi ekrandan kendisi resetlemiyor. Lütfen yardım edin sorun donanımsal mı yazılımsal mı nedir? Xbox gamepassten bi bf5 indiremedim :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Helpppp

Öncelikle merhaba bilgisayarımda oyun indirirken veya bilgisayar uzun süre boş kaldığı zamanlarda bilgisayar mavi ekran verip kernel security check failure hatası veriyor. %100 tamamlandı dedikten sonra da yeniden başlatılamıyor bilgisayarın güç düğmesine uzun süre basıp kapat aç yapabiliyorum reset tuşuna basıp resetleyebiliyorum . Sadece böyle açabiliyorum diğer türlü ne kadar beklersem bekliyim pc mavi ekrandan kendisi resetlemiyor. Lütfen yardım edin sorun donanımsal mı yazılımsal mı nedir? Xbox gamepassten bi bf5 indiremedim :(

Helpppp
Sisteminizi yazınız.

1) Ekran kartı yazılımı filan kurdunuz dimi? Kurmadıysanız https://www.nvidia.com.tr/drivers/results/187116
2) Fanlarınızı kontrol edin
3) Ramlerinize Memtest86 testi yapın.
Ram testi yapmadım da sorunun ya anakartım yüzünden veya internet bağlantısı için kullandığım tplink tl-wn422g yüzünden olduğunu düşünüyorum. Çünkü normal çalışırken bi sorunu yok ama wifi bir anda kapanıyo sonra da mavi ekranı veriyo işte

Ram testi yapmadım da sorunun ya anakartım yüzünden veya internet bağlantısı için kullandığım tplink TL-wn422g yüzünden olduğunu düşünüyorum. Çünkü normal çalışırken bi sorunu yok ama wifi bir anda kapanıyo sonra da mavi ekranı veriyo işte
Onu çıkarıp deneyin hocam. Hata veriyor mu diye.

Bir de şu rehberi uygulayın.

CMD'ye sfc /scannow 'da yazmayı unutmayın

Onu çıkarıp deneyin hocam. Hata veriyor mu diye.

Bir de şu rehberi uygulayın.

CMD'ye sfc /scannow 'da yazmayı unutmayın
DISM da bi sorun yokmuş ramleri de çıkarıp takmıştım onda da sorun yok . Wifi adaptörü yerne normal ethernet kablosu bağlıycam onda sorun çözülür inş o da değilse anakart sıkıntılı büyük ihtml

DISM da bi sorun yokmuş ramleri de çıkarıp takmıştım onda da sorun yok . Wifi adaptörü yerne normal ethernet kablosu bağlıycam onda sorun çözülür inş o da değilse anakart sıkıntılı büyük ihtml
Anakart BİOS güncel mi?

Anakart BİOS güncel mi?
Evet güncel win 11 için yükseltmiştim valo açılırken van9001 hatası falan veriyodu secure bootu açmak için de biostan user moda geçince bios çöküyodu ve servise gidiyordu o yüzden win 10 a döndüm 11 e çıkamıycam gibi

Helpppp
windows 11 mi? hocam ben de yaşıyorum o yüzden uyku modunu kapadım otoyu

Geri