Bu Laptoplar alınır mı??

hangisi?

• Monster GTX 1050 Ti

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5
  • Anket kapatıldı .

Savaş Satış

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
279
Bütçe
6000
Merhaba.Yeni telefon alacaktım ama vazgeçtim laptop alacağım.Ama bulduğum laptoplar nasıl güzelmi hızlımı baktım tam emin olamadım.Sahibindenden 5000-6000 TL arası baktım ve bulduğum laptoplar güzel gibi.İlanlar:

Bunlar 1050 ti olan hariç diğerleri i5 10 ve i5 11 nesildi bakarmısınız?

Not:Kötüyse bana bulabilirmisiniz Csgo,Valorant,Pubg,Gta 5 fivem oynayacağım

CSGO 4:3

Monster alınır *bence*

Merhaba.Yeni telefon alacaktım ama vazgeçtim laptop alacağım.Ama bulduğum laptoplar nasıl güzelmi hızlımı baktım tam emin olamadım.Sahibindenden 5000-6000 TL arası baktım ve bulduğum laptoplar güzel gibi.İlanlar:

Not:Kötüyse bana bulabilirmisiniz Csgo,Valorant,PUBG,Gta 5 fivem oynayacağım

Sadece bunu öneririm. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...15.5-acil-ihtiyactan-satilik-979462311/detay/

• Beğen
Reaksiyonlar: john

monsterlerden bırısı baya eskı ancak msi ve 1650limonster arasından da monster alınır cıhazı goremyecegınız ıcın param guvende ıle alırsanız daha saglıkl ıolur

monsterlerden bırısı baya eskı ancak msi ve 1650limonster arasından da monster alınır cıhazı goremyecegınız ıcın param guvende ıle alırsanız daha saglıkl ıolur
KNK esenyurttayım gelir herhalde avcxılardan vereceğim para az değil bence

Bu apu sistem valorant vs rahat oynatır youtubedan bakabilirmisin oyun testlerine, attığın linklerdede msi'ın 11. Nesil olduğuna kesinlikle inanmıyorum ekran kartına 8gb yazmış çözünürlüğe vs sallamış, diğer monster da fazla ucuz güvenilir değil bence sıfır al kafan rahat olsknk
Bu apu sistem valorant vs rahat oynatır youtubedan bakabilirmisin oyun testlerine, attığın linklerdede msi'ın 11. Nesil olduğuna kesinlikle inanmıyorum ekran kartına 8gb yazmış çözünürlüğe vs sallamış, diğer monster da fazla ucuz güvenilir değil bence sıfır al kafan rahat olsun
knk aslında ben bulmadım abim buldu Çınar Yaşar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu laptopu aldım hatamı ettim bilmiyorum acerin mx 450 laptopu var 9300 TL sizce neden ucuz bu işin içinde bişey olmasın
en fazla 6000

ilanlar çok uzun süredir var (bazıları) çok büyük ihtimal sattıklarını unuttular bile bir mesaj at bakalım dönüş yapacaklar mı

Geri