- Reaksiyon skoru
- 2
abarttın bana mx330 6000tl laptop gösterebilir misin?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en fazla 6000
abarttın bana mx330 6000tl laptop gösterebilir misin?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en fazla 6000
Bi sıkıntı yok Hepsiburadada aynı fiyat hem 2gb vramı olan bi laptop için normal fiyatbu laptopu aldım hatamı ettim bilmiyorum acerin mx 450 laptopu var 9300 TL sizce neden ucuz bu işin içinde bişey olmasın
![]()
Dell Vostro 3500-fb35f85n I5-1135g7 8gb 512gb Ssd 2gb Geforce Mx330 15.6" Full Hd Ubuntu Notebook Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Dell Vostro 3500-fb35f85n I5-1135g7 8gb 512gb Ssd 2gb Geforce Mx330 15.6" Full Hd Ubuntu Notebook yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
şubede duruyor sence değermi iptal etmeyeBi sıkıntı yok Hepsiburadada aynı fiyat hem 2gb vramı olan bi laptop için normal fiyat
knk bütçem 6000abarttın bana mx330 6000tl laptop gösterebilir misin?
kusura bakma konuna girdimde ben kendim için sordum tekrardan kusura bakmaknk bütçem 6000
knk sen bana tavsiye etbirde acer tavsiye eder misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kusura bakma konuna girdimde ben kendim için sordum tekrardan kusura bakma
Niye iptal ediceksinkişubede duruyor sence değermi iptal etmeye
dell olanın siparişini verdimNiye iptal ediceksinki
hacı 6000'e sıfır işini görmez bir bak mx450 çok güzel işler çıkarıyor 2.el yeni garantisi bitmiş yada 3-4 ay garantili ürünlere bak 2 yıldan fazla kullanılmış 2.el tavsiye etmem nasıl kullandığını bilmezsinknk sen bana tavsiye et
Senin işini görücekse iptal etmedell olanın siparişini verdim
ya oynayacağım valorant belki ayda bir mc girerim diyorumki 500 lira aşağısına daha iyisi varken yapsammı ama dellde iyi bir markaSenin işini görücekse iptal etme
Direk iptal et ozaman Apu bir sistem al hem şıkta durur inceya oynayacağım valorant belki ayda bir mc girerim diyorumki 500 lira aşağısına daha iyisi varken yapsammı ama dellde iyi bir marka
apu almamDirek iptal et ozaman Apu bir sistem al hem şıkta durur ince
bana mx 450 istanbul içi laptop bulurmusun?dell olanın siparişini verdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hacı 6000'e sıfır işini görmez bir bak mx450 çok güzel işler çıkarıyor 2.el yeni garantisi bitmiş yada 3-4 ay garantili ürünlere bak 2 yıldan fazla kullanılmış 2.el tavsiye etmem nasıl kullandığını bilmezsin